Jump to content

Moto Zajednica

Fuji Finepix S1600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 500

Kupio bih ovakav aparat u amaterske svrhe. Cena mu je sada oko 16000din. Vredi li tih para i neka neko napiše kako se pokazao. :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 500

Nemojte sad da me izneverite! Nije valjda da niko nema ovakav aparat? Ili je toliki škart da netreba ni komentarisati o njemu? Ako ništa drugo dajte mi barem nekakav sličan za iste pare? U dilemi sam. :neznam:

• Svrati ponekad, 228 postova

Evo ovako.Pre sest godina sam kupio slican aparat fuji s5600,to je ta klasa.Aparat sve vreme i u svim uslovima do danas radi besprekorno.Finepix s1600 koji ti hoces da kupis je jos bolji.Radi se o aparatu jeftine klase ali...Aparat je veoma zanimljiv za amatere i one koji zele da se zainteresuju za fotografiju.Zbog njegovog tela zgodan je za drzanje i ima zuher tako da ces imati pravi osecaj fotografisanja.Ima sirokougaoni objektiv sto je jako korisno i ima potpune manuelne kontrole.Sa ovim aparatom mozes da ucis,ispitujes i napredujes u fotkanju zbog njegovih manuelnih kontrola i sirokog opsega zuma.Njegove tehnicke karakteristike su daleko od neke klase ali za amaterske svrhe vise nego dovoljne.Ako ovladas u potpunosti njegovim mogucnostima bices vise nego zadovoljan rezultatima.Nije narocito zgodan za nosenje jer ne staje u dzep.Ovo moze da te odvrati od kupovine i da umesto njega kupis neki mali kompaktni aparat ali nemoj.Kadriranje je mnogo lepse za zuherom i aparat je stabilniji u ruci.Ako je 16000 konacni budzet uzmi ga neces pogresiti.Bice tu jos dilema tipa ako dodas jos ovoliko dobices bolje ovo ili ono ali ako odolis tim iskusenjima dobices za 16 somica djuntu koja ce te sluziti godinama.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja