mrxfon 1495 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Sabac - Valjevo onaj put gde se prolazi blizu nekog kamenoloma ili rudnika? Ako je taj onda nikako tim putem ne ici. Isao sam tuda kad sam se vracao sa mora i put je ocajan, rupa do rupe, cak sam i felnu udario sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Sabac - Valjevo onaj put gde se prolazi blizu nekog kamenoloma ili rudnika? Ako je taj onda nikako tim putem ne ici. Isao sam tuda kad sam se vracao sa mora i put je ocajan, rupa do rupe, cak sam i felnu udario sa strane. Put je ceo ponovo uradjen pre dve godine, i kao pista je, Vodite racuna samo na ogranicenje, jer u mestima Cerovac, Koceljeva i nesto malo pre Valjeva skoro svakodnevno postavljaju radarske kontrole. Slodobno moze da se vozi stotka, jer su krivine blage i kao stvorene za peglanje. Usput i da vas podsetim, dosta traktora se krece na tom putu, a znaju i da se okrecu na sred puta u nepreglednoj krivini, tako da za uzivanje i opustenu voznju Vam, preporucujem 80 na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Onda to nije taj put. Ja sam prosle godine isao u CG na more. E sad meni nesto nije jasno. Ja prolazim u subotu kroz BB i idem za Zvornik. Da li se moze svratiti u taj kamp da se malo predahne jer necu imati vremena za spust, koliko je ulaz i da li ce biti ikoga u kampu za vreme spusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mi otišli ... ispisujemo se do nedjelje uveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujemo se svima koji su dosli na nas parti specijalno klubovima Brothers,Arhangel,Bubba Zaneti,Knez R,Ere, Chopper,Cruisers HN,Hightlander i ostalim prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala krcetu na gostoprimstvu(i ako nemam boje ni jednog kluba) bio sam primljen kao "njihov" ! biiiiiiiilo je divno,nadam se i dogodine! vredi svakog kilometra od subotice do laaaaaaaaaaaaadne drine!! eh,da!! hvala Brothersima sto su vozili samnom(sto su slepali skuter pored mocnih harliharliharli masina)!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jul 24, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Došli kuči i mi(TomoB i ja)! Usput posetili Ćolu u Bijeljini. Za ništa ne bi propustio ovo društvo i regatu! Hvala svima, naročito klubu MC Messengers messengers_3.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mokl? a sesiri,jesu li stigli kuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jul 25, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan mokl? a sesiri,jesu li stigli kuci? Evo ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan extra,uz dravlju ga nosio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...