Boki-KG 92 Napisano Mart 24, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nova, nikad korishcena. Spidi, BACK WARRIOR EVO INSIDE ART.Z140 BACK WARRIOR EVO is the top performing and ergonomic protector ever released by Spidi Safety Lab. A high end product at a affordable price born to revolutionize the world of riders’ protection. - CE level 2 certification: guarantees top shock absorbing performance - Global weight of only 520 grams - Limited thickness (under 30mm) in order to preserve jackets’ fitting - Total ergonomy - Air ventilation - Easy to store inside bags, under-saddle space, thanks to it being foldable Back Warrior EVO is all this and much more: in fact it can be adapted to a wide range of different heights thanks to its exclusive micrometric adjustment system that allows fitting and performance to riders from 165cm up to 190cm. Finally, the vented elastic belt provides comfort for every kind of morphology and girth. http://www.motoactionimola.it/en/search/0/back-warrior-evo-inside-art-z140-/z140 Doneo mi je drug proshle godine iz IT i nikad je nisam koristio, stoji mi bzvz. Ako neko hoce sliku, mogu da postavim. Cena 65e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice Modeka malo noshene, zimske, dobro postavljene. Cena 15e i mogu da ih ponesem na sajam jer dolazim u nedelju. Velichina 11. Spidi i Modeka za 70e u kompletu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe i zamena za karbonsku ili trokompozitnu kacigu novu uz doplatu do 200e ili za novu jaknu uz istu doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kolika ti je glava (obim)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 80% kaciga mi odgovara L a 20% M, zavisi od kalupa. Shta imash? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan HJC FG-15 Solid white, M, letos kupio u Trstu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih polovnu druzhe... Ona i HQ1 Carbon su mi u uzhem izboru da uzmem sad na sajmu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Sidi Perun-u. Nashao sam sasvim sluchajno torbicu za enduro/kros, ima 4 kaisha i potpuno je nova. Kupio sam odavno ali prodao enduro u medjuvremenu. Mislim da je u Louisu 16.95e, ja dajem za 15e. Mislim da je korektno. Prodao bih i kacigu Shark RSI Shuriken, noshena dve sezone sa potkapom uvek (bila mi je malo veca) sa minornim ogrebotinama dosta povoljno. Pre 3 godine kada sam je uzeo bila je 309e u Louisu. Trokompozitna, lagana, bla bla. Menjam kompletnu opremu zato sve ovo i prodajem da bih imao shto vishe novca za bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 26, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video da je torbica 16.95e u Louis-u tako da prodajem za 15e!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 26, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Prodata torbica, ostale samo rukavice josh i kaciga ako je neko zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...