Nimmin 6717 Napisano Novembar 15, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Svaka čast za sve uradjeno, posebno za farbanje. Sjajan detalj i "tabela" radova (i ona odradjena do OO). p.s. i mene je termodinamika najviše mučila, davno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam klirens, ipak je 270mm + Motor je bio u rupi kad sam merio prvi put Sto je 15mm vise od rd03.. Bravo majstore! Svaka čast za sve uradjeno, posebno za farbanje. Sjajan detalj i "tabela" radova (i ona odradjena do OO). p.s. i mene je termodinamika najviše mučila, davno Hvala druze! Hehe, termodinamika. Cuvena katedra na faxu. Specificni profesori.. A sam predmet tezak za kapiranje.. Kad sam usao u fazon, smejao sam se sto nisam polozio iz prve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Novembar 22, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos sredi i ovaj zadnji branik bode oci na ovako detaljima prelepom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Samo da stigne na red 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 22, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan I ova azbestna traka na grani... remove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan I ova azbestna traka na grani... remove Ona ce biti tu dok ne skupim pare da odem do Race ada, da mi covek napravi cev. Ovu cev sam lepo odradio, ali se vide varovi. Uradjena je iz tri dela. Tako da je lepse ovako U bg-u nisam mogao da nadjem ko to moze da odradi kako valja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 22, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je za tdm radio bata sportauspuff u petrovaradinu, ali od one obicne cevi za automobil, nije prohrom. Super je odradio i savijanje i sirenje cevi da udje tesno u top i to za neke smesne pare tipa 10 evra. Probaj po tim servisima za auspuhe ako bash neces prohromsku. Ova obicna moze da se ispolira purol pastom i izgleda dobro. Jos tebi na africi ne treba nikakva posebna krivina... samo malo u stranu i eventualno da je rasiri na fi topa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala za info! Trazio sam ja ovde po bg-u tako neki auspuh servis da mi odradi, ili nisu mogli da saviju fi50, zahteva da dodjem sa motorom da on to vidi, treci kaze ne znam mogu da probam. I sve tako. Cak sam i kontaktirao nekog lika na Torlaku (valjda je tamo) sto radi auspuhe za motore, i kaze da ne radi cevi..... Na kraju dohvatim neka stara tri auspuha sa fi50, secnem krivine izvarim to lepo i ja zadovoljan za sad.. Tako da sto se toga tice ne diram nista sve do sledece sezone.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pao prvi "sneg" u Beogradu, a pala i prva voznja Ima tu jos dosta posla oko sitnica. Duga je zima. Sad malo da odmorim od svega... Od pocetka godine sam kao navijen.. Dosta ofarbanih automobila i nekih 5-6 motora racunajuci i moj.. Plus sam dao najteze ispite.. Tako da ide neka pauza.. Rally plastike su delimicno uradjene. Stigao sam do jednog dela, i zbog ne postovanja dogovora sa nekim ljudima nisam mogao da je komplet zavrsim. Tako da sam vratio originalne plastike i njh ofarbao. Farovi nisu gotovi, pa izgleda malo ruznjikavo. Uradjena je i njihova zastita ali nisam stigao da je montiram. Ivan vizir mi je lepo savio plexi za njih. Evo i nekih slicica: Evo i majstora Motor je ofarban u Wilbersove boje. Dosao sam na ideju i poslao im ponudu da ofarbam motor u njihove boje. Sto su oni prihvatili. Poslao sam im par mojih skica i oni su izabravi ovu. Za uzvrat su mi ponudili da budem zastupnik za Srbiju. Stvarno sve pohvale za Wilbers! Ljudi su jako korektni i profesionalni! Odgovorili su na svako moje pitanje, a bilo ih je dosta. Moram da priznam da sam ih posteno namucio. Jako precizni i sve je proslo bez greske. Kako je receno tako je i uradjeno. Odlucio sam se za Wilbers iz prostog razloga, prvo sto mi je zapalo za oko je garancija od 5 god!!! Da li ga servisirao ili ne, 5 god! Interval kontrole i servisa je na 2 god. I kazu da bi bilo lepo da se to ispostuje u ovlascenom servisu. Samo je problem sto ih nema svuda u svetu. Citanje po internetu, tudja iskustva su me takodje navodila da izaberem Wilbers amortizer... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ovo je domen perfekcije! Svaka čast, skidam kapu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Decembar 5, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo truda, ali se i vidi fenomenalan rezultat! Svaka čast majstore. Šta li će biti kad stigneš do one titule "stari majstor" (neki je zasluže samo zbog godina) kada sada već umeš da uradiš ovako nešto? Sve pohvale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Остављаш ме без текста... Свака част за рад, екстра! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam vidio ovakvu... ...Africu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Decembar 5, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druže pa dal si ti normalan, pa šta napravi od tog motora auuuuuuu Dao bih ti ________________(upiši cifru) evra odmah za taj motor hahahaha Šalim se čuvaj ovo......ma više ne znam kako da nazovem više nije ni čudo sad je nešto iznad i ne prodaj ga nikad Auuu brate ne verujem, šta da kažem nego svaka čast, što kažu ljudi kako ćeš tek da radiš za 30 godina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7231 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Zadivljujuće. Zaista. Amin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan loooodilo,respect!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Video te kad si prolazio pored Cvetkove pijace pre neko vece,odlicno izgleda. I dovezi kamilu na faks neki dan da se vidi uzivo,dok jos nije zabelelo skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno hvala svima Ko zna cime cu se baviti u zivotu, ali definitivno ce mi ostati hobi farbanje motora i ceprkanje oko istih! @ Bohem Dogovoricemo se za cifru uz neko pivo Ili ako me dobijes u basketu dobijes krug na njemu Ovo cudo ostaje kod mene.. Nema nikakve racunice da ga saljem dalje.. @ Nikola535 Aha, prolazio sam tuda vise puta! Hvala. Kamila je bila ispred faxa pon, utorak skoro ceo dan Od 14h imam predavanja.. Sad neki put to skratimo, neki put se oduzi, tako da ne znam do kada ostajem na faxu. @ Alera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je vrh, svaka ti cast. Mozda da sam na tvom mestu, uzeo bi originalni MRA vario vetrobran, jos 120 Evrica. Poklonicu ti srednji nosac creshbara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Decembar 10, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo,nema te reci da opise koliko je perfektno do naj sitnijih detalja odradjeno i sa koliko ljubavi,svaka cast,umetnost,cista umetnost !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST BOG DA I NEKI NAS NAPRAVI AFRICU DA LICI NA NESTO,, svi nesto hvale,,ovo ono,niko nista da ulozi ili izmijeni, kao najbolje fabricki. generacijo motor je do 00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor uzivo,nema te reci da opise koliko je perfektno do naj sitnijih detalja odradjeno i sa koliko ljubavi,svaka cast,umetnost,cista umetnost !!! Hvala puno Djuro! Izgleda nista od one voznjice.. Udarila hladnoca.. SVAKA CAST BOG DA I NEKI NAS NAPRAVI AFRICU DA LICI NA NESTO,, svi nesto hvale,,ovo ono,niko nista da ulozi ili izmijeni, kao najbolje fabricki. generacijo motor je do 00 hehehehehe Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima,video sam neke sto si postavio na netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 15, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na radovima,video sam neke sto si postavio na netu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...