Charuga 769 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas u Moto Land i kupim komplet sintetickih plocica za moj motor... 2x 5.200 din.... ukupno 10.400 din... Dodjem kuci i vidim ona nalepnica Sinteticko...prelepljena ispod pise Semi Metal.... oznake plocica su 2P300st..... Da li su me zajebali ili se ja tripujem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste kuci. provericu na kutiji veceras kad dodjem oznake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 23, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan "Sintered" ne znači sintetičko. To je proces pravljenja nečega od materijala u prahu. Materijal može da bude keramika, metal, ili neka mešavina. "Semi-metalic" znači polu-metalno ili delimično metalno. Proizvod može da bude i jedno i drugo (i sintered i semi-metalic). Verovatno im je "sintered" zvučalo marketinški bolje... Dakle, nisu te zajebali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano Mart 23, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan to je cena +/- 10% u evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao. Nisu te zeznuli tako da nema nerviranja. e sad sto je prelepljeno ne znam. Tebi na plocici(3 slika) pise 2p300st a to i jeste oznaka sinter plocica. Ja sam ih vozio na trci i fantasticne su. Malo se brze trose ali zato i koce. Uz fabricke tocico koje idu uz kawu po meni best buy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ...kada sam video da je prelepljivano...odmah je u meni stvorilo sumlju... a nije ni cudo sta nam se sve desavalo.... HVALA SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...