Pedriic 1 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre sto je zadesilo Andreja je strasno, ali na nauk svima koji su u zadnje dve godine otkad je motor dostupna stvar ispunili sebi zelju iz mladosti. Taj covek je skoro poceo da vozi motor i vozio uvek pazljivo i smerno i uvek sa opremom i kada je prvi put dosao u tesku situaciju odreagovao je kako ga je instikt poterao, a doticni nije bio dovoljno doradjen! Velika vecina ima, nevidjenu, srecu da prodje mnogo bolje prvi put i tek tada pocnu, ustvari da voze motor. Time je Andrej, na najstrasniji nacin, poslednji put u zivotu ucinio najbolju stvar za moto zajednicu. I na najgori nacin je stavio tacku na sve sto je ucinio za sve motoriste na ovom svetu. Hvala mu i vecna slava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru i andjeli nek su s tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jao kad se samo setim avatara, joj kakav je covek bio, za ovih mojih godinu i jos malo nisam ga upoznao ali sam ga smatrao prijateljem ne mogu da verujem, laka ti zemlja AndrejP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Prvi post koji sam procitao je njegov vodic za polaganje "A"... Eddie mi poslao link. Odmah posle se prikljucio forumu, cutim, pratim, gledam i ucim... Jebote, pa ne mogu da verujem koliko mi je bilo tesko dok sam citao ove postove i koliko me je izbacilo iz koloseka, koliko sam se isplakao! Andrej, poznavao sam te po vrednim komentarima i po ludilu, ali mi je zao mi je sto se nismo upoznali. Najiskrenije saucesce tvojoj porodici i bliznjima,ne znam sta da kazem vise... Pocivaj u miru, dusa ti u spokoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre sto je zadesilo Andreja je strasno, ali na nauk svima koji su u zadnje dve godine otkad je motor dostupna stvar ispunili sebi zelju iz mladosti. Taj covek je skoro poceo da vozi motor i vozio uvek pazljivo i smerno i uvek sa opremom i kada je prvi put dosao u tesku situaciju odreagovao je kako ga je instikt poterao, a doticni nije bio dovoljno doradjen! Velika vecina ima, nevidjenu, srecu da prodje mnogo bolje prvi put i tek tada pocnu, ustvari da voze motor. Time je Andrej, na najstrasniji nacin, poslednji put u zivotu ucinio najbolju stvar za moto zajednicu. I na najgori nacin je stavio tacku na sve sto je ucinio za sve motoriste na ovom svetu. Hvala mu i vecna slava Najbolje receno do sad........ Nek mu je slava! Zao mi je sto ne mogu danas doci i biti sa vama.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jun 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo procitah svih jedanaset strana i sve vreme mi suze idu a coveka znam jedino ovde sa ovog foruma. Ne smem ni da pomislim koliko boli ljude koji ga poznaju a kamoli njegove najblize. Juce kupih svoj prvi motor i ne vidjeno bih srecan zbog toga, uvece kad sam stigao kuci krenem ovde na forum da se pohvalim kad ono.... Da sam juce ujutro znao za ovo sto se desilo sigurno ga ne bih kupio. Ma jednostavno ne znam sta da kazem... najdublje saucesce svima koji osezaju prazninu u srcu zbog gubitka Andreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlavaKuca 0 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Upoznao ga u Beogradu, sreli se u Rumunjskoj. Iskreno saucesce obitelji, prijateljima i svima koji su ga znali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Vecna mu slava,neka pociva umiru.Nisam poznavao coveka ali mi je strasno zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Već par dana sam registrovan i nemam vremena da se predstavim forumu, ali kada sam pročitao za ovu tragediju, sve ostalo je nebitno.Znam kako se osećate svi koji ste ga znali, i ja sam tragično izgubio druga pre par godina, zato njegovoj porodici i svima vama koji ga volite i poštujete želim da izrazim duboko iskreno saučešće i da vam poručim da ne prodajete motore, jer će vašim vožnjama večno živeti sećanje na ovog divnog momka. Neka mu je večna slava i široki putevi gospodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13:40 u Beogradu (ja sedim u Michigenu) a misli su mi sa vama........gledam vas kako se okupljate i parkirate ispred spomenika oslobodioca beograda.....onako motorom preko sina pa na trotoar.....spusti copavu vezi kacigu ili u kofer pa polako korak po korak pognute glave pored onih budjavih cvecara i bakice sto prodaje svece polako do zardjalih kapija skrenes desno pa levo .....a tamo..........ima sta da se vidi..........gomila mladog sveta, (mnogo lepih devojchica....SVE VAS JE ANDREJ VOLEO )..................... KO STO REKOH SA VAMA SAM U MISLIMA ........... POZDRAV DRUZE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažu džaba: "Kada dobar čovek umre i nebo plače"! Pokisli smo kao miševi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako...onda smo izgubili NAJBOLJEG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 16, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo danas je bilo sacuvaj boze... Prvo ogromna tuga zbog samog dogadjaja a potom i jak pljusak. Cim smo stigli pocelo je nesto da se oblaci a kad smo stigili ispred kapele pocela je prvo kisica, pa kisa, pa onda pljusak koji se posle nekog vremena malo stisao i 15-20 minuta po zavrsetku svega kisa je prestala. Ne kažu džaba: "Kada dobar čovek umre i nebo plače"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc prvi put prodjoh kroz tu raskrsnicu na 'velikom' motoru ... i nesto mi tu bese bas onako... NESTO ... a nisam znao da je vece pre ... ! Kad danas ovo citam ! E, citam ... tesko je i citati . Neka su ti ZLATNI putevi nebeski ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan druze,pocivaj u miru! saucesce porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan vjecna mu slava saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas vazi pravilo: "Ako kisa pada na samoj sahrani,pokojnik zali(place) sto je otisao sa ovog sveta". Verujem da je tako. Andrej je svima zeleo da pomogne i mnogima je i pomogao kao i meni.Stizao je svima da da pravi savet,bez obzira da li je novi ili stari clan ili vozac.Smatrao je svakog bajkera svojim prijateljem.I dugo bi jos tako bilo da nije otisao...Zeleo je jos puno kilometara,novih prijatelja,novih saveta,upoznavanja...Imao je dovoljno snage i volje za sve to...Zato mu je i zao. U dzepu mu je ostao zeton...Zivotnu igru nije dovrsio do kraja. Andrej,hvala ti za sve savete,za sve pomoci kada sam ja pao,za svu volju koju si imao za sve nas da nam pomognes da se ovakve stvari ne desavaju.Zasto si TI morao da platis toliku cenu,Ti koji si se borio za sigurnost i zivote svih nas.Tvojim odlaskom iz nasih redova i mi placamo veliku cenu time sto cemo biti uskraceni korisnih informacija,poucnih tekstova,prijateljskih saveta,ponekad i uteha.Oni koji su te poznavali mnogo vise od mene,verovatno vise znaju sta su sve jos izgubili... Neka ti je laka zemlja... Pocivaj u miru... Andjeli s'tobom... Tvoj "zahvalni" forumski prijatelj Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vecna ti slava i prostrani putevi nebeski. Pocivaj u miru prijatelju nas. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
murinjo 0 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo znaci samo jedno, ljudi koliko god da smo iskusni ili neiskusni, jebes zeleni tals, jebes jurcanje, kroz grad 60km/h i zdravo. Zao mi coveka kao da mi je najrodjeniji. Onu sugavu ulicu kod ade nikad nisam voleo a sad je jos vise mrzim. Na svakog clana foruma je imao pozitivan uticaj, ja sam se za moj skuter opredeli citajuci njegov test, neka nam i ovo bude skola. Neka mu je vecna slava i hvala! Pocivaj u miru brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na moru desetak dana i juče u Plani od SStruje saznam za ovu tragediju. Saučešće porodici i prijateljima & neka ti je Andrej večan put nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su vec ovo pisali pa zbog toga znam kako se osecate-Nisam poznavao Andreja i kada sam otvorio stranu na netu,vidim u donjem desnom uglu sliku i natpis i mislim-zezaju ga jer se znaju.Ali otvorim crnu hroniku i ono.....ma"super" covece.Jebo te,da pisem da pocivas u miru,hoces sigurno!Kako li je onima koji su te licno poznavali kada nama koji nismo uopste nije lako?!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sinisa-Sabac "...Onu sugavu ulicu kod ade nikad nisam voleo a sad je jos vise mrzim". Moram priznati da je i ja mrzim, losa mi je karma stalno kad na nju pomislim....i pre i sada narocito:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana.bolesnikov 1 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srce mi preskače oće da se raspukne! Ne mogu, dušo ovako. Za ovaj bol što me ostavi nikad neću naći leka. Idem svako jutro kod tebe i molim se. Jedino mi je ostalo da se nadam da ti je tamo bolje i bezbednije. Bio si zivot moj, bio si zenica oka moga i uvek sad bila najsrećnija što imam čoveka kao što si ti pored sebe. to su bile moje poslednje reči koje sam ti uputila a govorila bi ti ceo život koji smo hteli da provedemo zajedno! Sad je kasno za sve, hišta mi te neće vratiti i ja ne mogu da se pomirim sa tim. Neka te anđeli čuvaju a tvoje pile će te uvek voleti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...