Najzli 158 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teško mi je da pišem. Plačem. Upravo sam dobio najtužniju informaciju na svetu. Andrej je poginuo. Otvaranje ove teme je nešto najteže što sam ikada uradio, ruke mi drhte... Sve se desilo kod Ade Ciganlije, dole se okuplja ekipa... Ja nisam u stanju da govorim, a kamoli da vozim... Andrej, neka ti je večna slava i hvala, od tebe smo svi mnogo naučili. Nikada te neću zaboraviti. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 13, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nek ti je vecna slava i prostrani nebeski putevi ... pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan upravo raspravljamo na chatu, da mozda nema dva zlatna stroma! Sve se nadao da nije Andrej! Uzas!!! Ako je neko bio pazljiv vozach to je on! Nismo se mnogo druzili, ali znam da je bio ljudina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 13, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan sad mi Mikka jawio .. mnogo mi je heavy .. newerujem .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Vecna mu slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam brzi chat i ne mogu da verijem, ko da je direktan prenos pogibije...Katastroooooofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, pa kako bre ljudi? Bas danas sam od Brke saznao mi je komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre brate, kako mi je teško, nisam ga znao, ali ne mogu da verujem da ljudi tek tako odlaze, počivaj u miru, brate.... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze vecna ti slava i pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... Strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem,a pre neki dan sam gledao njegov post da prodaje motor,kako je ovo tesko,iskreno saucesce celoj porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava, pocivao u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ja ga licno nisam poznavao,ali mi zao coveka.neznam sta bih rekao, andrej pocivaj u miru!neka ti je vecna slava! strasno,ostao sam bez teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam tu cast i zadovoljstvo da ga upoznam i da se druzimo...dovoljno da vidim kakav covek je..pravi i veliki...poruku u 19 i 25 mi je poslao.....reci mi prosto nestaju i grlo se steze......... Druze vecna ti slava i prostrani putevi nebeski.....planirana voznja odlaze se....pocivaj u miru...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 13, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da postujem nista dok se ne potvrdi,ali na veliku zalost svih ovde, i onih koji jesu i nas koji ga nismo poznavali,potvrda o smrti je stigla!! neki ce ga pamtiti kao urednika, a neki kao druga i prijatelja...Vecna ti slava i pocivaj u miru!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-X :-X :-[ Laka ti bila zemlja, počivaj u miru... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide... Iskreno ne znam kako da ovo napisem toliko mi je tesko, ja sam ga poznavao na nivou vidjenja i par reci uzivo ali je bio jedan od NAS. Iskreno saucesce porodici. Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Proshao sam pored ade i video sam prizor.Nisam poznavao choveka.Ali srce mi se steglo.Stvarno je teshko videti tako neshto,uzhasno teshko! Neka mu je vechna slava i neka pochiva u miru. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Proshao sam pored ade i video sam prizor.Nisam poznavao choveka.Ali srce mi se steglo.Stvarno je teshko videti tako neshto,uzhasno teshko! Neka mu je vechna slava i neka pochiva u miru. :( Vecna mu slava , daj ljudi objasnite sta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Druze,vecna ti slava i pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9555 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je vecna slava i da pocivas u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video motor koji je 300 m otishao napred od raskrsnice gde je ulaz za KPGT,a bezhivotno telo je bilo pod autom.Ne bi sad sve da opisujem jer mi je stvarno teshko pisati.Izgleda da je auto krenuo da skrece a Andrej je ili pao pre udarca u auto pa se podvukao pod njega ili je preleteo motor a on se podvukao.Stvarno ne znam shat je tachno bilo.Ovo je shta sam zakljuchio iz onoga shto sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja druze, pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja... Saučešće porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...