Jump to content

Moto Zajednica

Parkir stub

Recommended Posts

• Smooth operator, 136 postova
  • Motocikl: nexus 300

Nema nadmudrivanja, daj da proverimo koliko je zaista sigurna. Ja ne volim da placam za nesto sto ne ispunjava svoju svrhu i ako to moze da se dokaze hajde da to i uradimo. Verujem da ce ako imaju i malo vere u svoj proizvod i garanciju koju daju pristati na eksperiment sa pajserom koji si predlozio.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Kakvi ste namcori i baba zvake. Decko se potrudio da podeli jedno lepo iskustvo i korisnu napravu, a vi odmah nesto zvacete i smarate. U ovom nam cudnom narodu tudj uspeh se nikako ne oprasta. Ako nemate konstruktivan predlog, a bas morate nesto da napisete, vi bar pohvalite i cestitajte.

Nikola, brale, svaka cast i da mirno spavas, a srecno se vozas.

Е нек си нам рек'о! Какву само терминолигију користиш! Баба жваке! Хахахахахахахаха! Дај још нешто напиши, молим те!

Даки, Даки, диви ти се сваки! :jee:

• Podržavam 1

• U prolazu, 91 postova

sve u zivotu moze da se digne, kad ti se namerace na nesto da ti ukradu tu nema nista da ih spreci . . . ali sustina je da lopove sto vise nateras da se namuce, ako nesto zele da ti ukradu, da prave buku, da se vise potrude i da se sto vise produzi vreme obijanja.

naucno je dokazano da lopovi ako nesto ne obiju i ne ukradu za 3,4 minuta, da ga batale i odustaju.

mislim da je ovo dobro resenje, jer da bi ga obio pajserom pravices buku i biti upadljiv.

ne bi mozda bilo lose da zakacis i drugi tocak lancugom za nesto slicno i fixirano, pa jos i ako mu stavis disc blok na oba tocka...

mislim da je to dosta igracaka da kad ga lopovi takvog vide kazu, ma batali, idemo na drugog koji je zakljucan samo sa kljucem iz kontakt brave :)

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

aman bre smirite hormone

aj da vidimo, jel postoji neki tipl onda koji moze da izdrzi pokusaje odvaljivanja pajserom? ja se ne razumem, al valjda ima nesto jos osim onih plasticnih obicnih?

sta mislite recimo da se rupe hiltijem buse ukoso. znaci na onom uredjaju koji je robbief stavio, da se busi ukoso ka centru one plocice metalne. tako da kad proba da se odvali, ne moze ravno sraf da ide, vec je mnogo veci otpor?

jel to ima smisla?

• Podržavam 1

Ископају се 4 рупе, по распореду на плочи, у које се налије бетон. У бетон се уроне арматуре (нпр. 12мм дебљине) које су са доње стране увијене као арматура на грбу Фудбалског клуба Рад.

FK_Rad_Beograd__old_logo_of_70_s_-_80_s_-logo-624F8E640E-seeklogo.com.gif

Стране која вире из бетона остају равне и пробаце се кроз рупе на постољу. Ишчукају се чекићем као нитна и онда се додатно заваре за доњи део плоче. Тако нешто јако тешко може да се извали.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

A jel nije lakše preseći lanac nego čupati ono čudo iz zemlje?

Ja sam potpuni laik po ovom pitanju ali posle gledanja onih snimaka na youtube-u kako seku i najskuplji lanac za 30sec mislim da se potencijalni lopov neće cimati da čupa anker.

Чупање она 4 типла траје 10 секунди ("Дајте ми праву полугу и ослонац и померићу земљину куглу“), а сечење ланца захтева брусилицу, коју си, надам се, чуо како звучи у контакту са челиком, и дужи временски период...

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

I ja se slazem sa Acom PN da ako neko HOCE, sigurno ce da iscupa ono, ali opet lopovi se kolko ja znam setaju sa alatom za obijanje brave a ne sa pajserima i uglavnom kradu slabo obezbedjene motore. Sto vise se zadrzi neko kod motora, veca je sansa da ga neko uhvati i razbije ko zenski polni organ od batina :zdravo:

Tako da iako ovo nema stopostotnu zastitu, igra veliku ulogu kao psiholoski faktor kod lopova. Uvek ce neko da ukrade pre neobezbedjen motor nego ankerisan :takoje:

PS:A i sta se cimate toliko, ovo je Yamaha nije Afrika :nanana:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 283 postova

A jel nije lakše preseći lanac nego čupati ono čudo iz zemlje?

Ja sam potpuni laik po ovom pitanju ali posle gledanja onih snimaka na youtube-u kako seku i najskuplji lanac za 30sec mislim da se potencijalni lopov neće cimati da čupa anker.

Koliko sam ja video svi ti lanci su preseceni zato sto su se nalazili na zemlji i zato sto je lik mogao celom tezinom da se baci na polugu makaza (cija je druga poluga bila naslonjena na pod). Da je lanac vezan za sidriste koje se nalazi na zidu, negde provucen kroz ram izdignuto od zemlje, i da lanac uopste ne dodiruje zemlju, ne verujem da bi mogli tako lako da ga preseku. Sigurno ne bi mogli samo rukama, nema te sile (a Chuck Norris ne krade), da jednu rucku naslone na zid pa tako, i dalje verujem tesko, jer ne mogu da guraju tom silom... Meni je najlogicnije sidriste na zid, i jak lanac u vazduhu (kombinacija sa disc lock) + alarm koji e da se dere i to je to :D

• Podržavam 1

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

:hej: ja kad bi tako nekog video na ulici da sece lanac na nekom motoru, zaleteo bi se sa nekom ciglom i tras u glavu, mamu im lopovsku!!! :(

Sumnjam.

Snimili su skrivenu kameru u centru velikog grada baš u smislu, dali će neko reagovati, noseći u rukama, na očima svih prolaznika i prisutnih, velike cvik cange za sećenje sajli i katanca. Seko je serijski. Na kraju uzeo je u ruke električnu brusilicu (na kandelabru bila je utičnica) i seko katanac ispred stotinak prolaznika!! Niko da trzne, mrdne ili odreaguje.

Eto, kako smo samozaštitnički!!

Evo, našao..

• pustolov :), 98 postova
  • Motocikl: XT 660 R

ja kad bi tako nekog video na ulici da sece lanac na nekom motoru, zaleteo bi se sa nekom ciglom i tras u glavu, mamu im lopovsku!!! >:(

a ako je covek vlasnik,izgubio kljuc od lanca? :nanana:

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

:hej: ja kad bi tako nekog video na ulici da sece lanac na nekom motoru, zaleteo bi se sa nekom ciglom i tras u glavu, mamu im lopovsku!!! :(

Sumnjam.

Snimili su skrivenu kameru u centru velikog grada baš u smislu, dali će neko reagovati, noseći u rukama, na očima svih prolaznika i prisutnih, velike cvik cange za sećenje sajli i katanca. Seko je serijski. Na kraju uzeo je u ruke električnu brusilicu (na kandelabru bila je utičnica) i seko katanac ispred stotinak prolaznika!! Niko da trzne, mrdne ili odreaguje.

Eto, kako smo samozaštitnički!!

Evo, našao..

Pazi, ovo su bicikle. Manje-vise nebitno...

Pored toga, ovo je u onoj tzv. amerikama gde svi dobro znamo kakva su kapitalisticka 'nacija' .

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

a zar ne bi moglo ovo gore resenje (sam proizvod), + resenje Spaveta sa dugim sipkama kao tipli, a sve to ubacis u rupu koji prethodno ostemas, ovde mislim da se u betonu napravi rupa u koju upada cela ova naprava za betoniranje, udaris sipke-tiplove, zavaris a onda sve to prekrijes betonom tako da ostane samo rupa u koju se ubacuje lanac (ubacis malo sire parce stiropora kroz rupu gde ide lanac ili sistem za vezivanje) i kada se beton stegne isčačkaš stiropr tako da ostane rupa u betonu, mislim da onda nece moci da se pajserise jer ce tacka oslonca biti na betonu koji je preko samog proizvoda (nadam se da razumeste sta hocu da kazem :stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja