Duxill 1276 Napisano Mart 21, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam se oglasio da kupujem crash bar za F650GS. Niko mi se nije javio sa ponudom, ali je nekolicina njih: Popsy, vasqez, Ranko i Bobang, dalo svoje komentare koji su me (obećao sam) naterali da pokrenem ovu temu na pravom mestu, van oglasa. Skinuo sam sa net-a kojekakve fotke cr-barova, sa idejom da nešto od toga podstakne ideje za neku handmade izradu. 1. Ovaj je na Dakaru, iz dva dela, za donji mislim da je original 2. Donji glavni (najbolja fotka originala koju sam uspeo da pronađem 3. Ovako to izgleda u praksi 4. Vrlo interesantan cr-bar (za koji nemogu pouzdano da tvrdim da je original), koji je po jednostavnosti možda i moj favorit 5.Ista verzija samo u hromu (žao mi je zbog loše fotografije). Moguće da je u pitnju proizvod firme Hepco & Becker 6. Gornji cr-bar u varijanti "a" ( prihvatljivo ali isključuje mogućnost da se postavi i donji...) 7. Gornji cr-bar u varijanti "b" (previše agresivan, budući da ide preko oklopa) 8. Isto to u kombinaciji sa sramežljivim donjim cr-barom E sad, ako su ove fotke povukle još nekoga da iznese svoj predlog, okači fotke ili slika svoj crash bar (nešto je obećao vasqez, a Bobang ima Hepco & Becker cr-bar) svejedno da li je original ili je pravljen, cilj će biti ispunjen, a samim tim i mogućnost najboljeg izbora, naručiti novo ili otići u neku od preporučenih radionica. Pošto sam obećao da ću i za F650 ST prikupiti fotografije, ovog puta odustajem od te ideje jer je stvarno, za moj ukus najbolji crash bar za ovaj model izašao iz LABORATORIJE (made in Caraburma)BMW F650ST Crash bar. Pozdrav svima, K-Duxill 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu uskoro neke slicice koje sam skinuo sa neta mada mislim da je to to .Predlazem da glasanje prosiris i sa opcijom: - sve mi je jedno ako je dobro napravljen Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 21, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan K druze... mislim da bi ti mnogo pomoglo ako budes ikren prema sebi i odmah priznas dal ces na tezak off ili ne ? Ako neces, mislim da je onaj bar koji stiti donji deo motora ( do plastike ) promasena investicija a i gubitak vremena... lepo izgleda ali ako neces na off bolje batali... E sad.... ako neces na off, ovi ostali barovi mi se iskreno ne svidjaju ic... pogledaj onaj bar za ST... pa pogledaj kako lepe barove imaju omrazena braca Hondasi na TA ... Moj predlog... uzmes odes u Laboratoriju i sakupis sve omladince oko GS-a... prvo ih naranis ratlukom i dok meze neka gledaju gde moze i sta moze da se kaci... prenesete to na papri , razmislis dva puta i lepo se odlucis... Garantujem ti da ce Laboranti da smisle neku super ideju... pre svega da zastitis motor a posle i da izgleda lepo... jer ovo gore sto si okacio samo izgleda lepo i nista vise A da... ovaj zadnji mi je jednino onako... tu i tamo... moze da posluzi kao polazna osnova za nadogradnju... pozzz ps. Ja sam priglup za ovu mekaniku ali kad sam bio u Labosu ,Scuba mi je objasnjavao u cemu je fora kod savijanja i kacenja... pu pu daleko bilo da se padne sila mora da se prenosi i tako dalje i tako blize ( dalje nisam razumeo ) EDIT : evo jos nekih primera koje sam ja nasao za GS... ovi su malo za off http://www.ascycles.com/detail.aspx?ID=71050 najvise mi se svidjaju ovi za F800... mislim da to bez po muke moze i na F650... na trenutak ruzno ali to je samo u prvi mah http://f800riders.org/forum/showthread.php/22012-Adventure-Spec-Bash-Plate-and-Crash-Bars-Pics 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nekoliko slicica kao sto sam i obecao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A evo i linka za : Wunderlich ili Hepco & Becker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14152 Napisano Mart 21, 2011 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo da dam 165 eura za krive sipke. Ne vidim tu nikakvu filozofiju niti nesto sto bolji majstor moze da ti napravi. Kontaktiraj AcuPN sa foruma, covek se bavi time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 21, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno glasanje. Hvala Vasqez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 21, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan K druze... mislim da bi ti mnogo pomoglo ako budes ikren prema sebi i odmah priznas dal ces na tezak off ili ne ? Biću iskren, interesuje me isključivo estetika, ne daj Bože da crash barovi budu u funkciji svog imena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo da dam 165 eura za krive sipke. Ne vidim tu nikakvu filozofiju niti nesto sto bolji majstor moze da ti napravi. Kontaktiraj AcuPN sa foruma, covek se bavi time. Potpuno se slazem sa tobom. Link sam postavio cisto zbog slika a neko voli da kupuje original. Meni je iskreno bliza varijanta da ih napravi neki dobar majstor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Brate na tebi je da odlucis, ali najbitnije moraju da imaju funkciju za sta su i namenjeni. {znas ono za nedaj Boze, meni su nekoliko puta sacuvali noge } Ja sam ih za ovih 40g. voznje imao na svakom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE ZA IZBEGAVANJE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 24, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Planirao covek da ugradi boxer motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Spremio ga Baja za ZID SMRTI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Mart 24, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan K druze... mislim da bi ti mnogo pomoglo ako budes ikren prema sebi i odmah priznas dal ces na tezak off ili ne ? Biću iskren, interesuje me isključivo estetika, ne daj Bože da crash barovi budu u funkciji svog imena! Ako je samo zbog estetike nemoj da ih stavljaš uopšte... Em što su ružni, em što će ti smetati kad radiš na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan glas da kontaktiras AcuPn-a sa foruma da ti uradi kao fabricke a jeftinije.Ja te razumem sto se i estetike tice,neki motori fenomenalno izgledaju kada su puni dodatne opreme.Izmedju ostalog,ti sam znas da li bi ti xrash barovi ruzili motor ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...