demro.st 435 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hondu shedow 91 godiste presla 22500 km stvarno stanje uvezana iz nemacke 2009 god tada je imala 17000 km ispravna ibez ijedne mane prodajem samo zbog ekonomske situacije platio sam je 2700 a ispod 2600 nedam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da je das! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 172 Napisano Mart 20, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da je das! A nemoj ni sliku da nam pokazes ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan A i sto bi je dao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Janko!?! Sto to? Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Molim realnu jedinstvenu ponudu koju cu mozda i prihvatiti moze i zamena za motor do 1800 eur/ 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 172 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan ja je nebi DAO a i sto bi ...prelepa je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek sanjam da je kupim---nadam se da cu sledece sezone biti u prilici----motor je extra lep---zao mi je sto sad nmg da pazarim silu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan jedinsnstvena najniza ponuda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima zamena za moj motor i doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima zamena za moj motor i doplata? koji motor sliku molim cenu itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan sliku imas u mojoj galeriji.stavio bi je i ovde ali nzn pa ako te zanima kad budes video slike,da se dog.pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 1, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sliku imas u mojoj galeriji.stavio bi je i ovde ali nzn pa ako te zanima kad budes video slike,da se dog.pozzz raptor je divan vozio sam od 125 kubika koliko cenis i kolko bi doplatio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto se nisam javljao-posao pa sajam itd.ja za mog raptora dobijam 1400e.tako da cu ga ili prodati ili zameniti na te pare.sad sam bio i na sajmu gledao motore pa ako nista neuradim malo cu da zagrizem i uzmem harley 880cc.cena mu je 7000e.nesto kes,nesto na kredu pa nek ide zivot. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Harley 883 oko 8500 Eurica, mozda gresim ali proveri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto se nisam javljao-posao pa sajam itd.ja za mog raptora dobijam 1400e.tako da cu ga ili prodati ili zameniti na te pare.sad sam bio i na sajmu gledao motore pa ako nista neuradim malo cu da zagrizem i uzmem harley 880cc.cena mu je 7000e.nesto kes,nesto na kredu pa nek ide zivot. drzim ti palceve i ne brini zagrizi malo i uzimaj harleja jednom se zivi a harli je harli inace spustam na 2500eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Spustam za 100eur znaci ko da 2500 nosi ustvari vozi napomena registrovana do 22 jula Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ok.tnx. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan 222222222222222244444444444444444444444000000000000000000000000000000000000000000000000000 nemogu nize grehota je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi u pp koliko trazis doplatu,da vidim sta mi je ciniti ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi u pp koliko trazis doplatu,da vidim sta mi je ciniti ;) nemoj misliti da podcenjujem tvoj motor nikako ni u snu a da ti ja kazem koliko da doplatis nije fer s moje strane ponudi koliko si u mogucnosti a to je to pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 7, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi u pp koliko trazis doplatu,da vidim sta mi je ciniti ;) doplati mi 1500 i reseno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije otisla honda ostavi telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...