sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan e da,desni kabal, gde najcesce stradaju svecice, je malo skracen, zato sto u pocetku on zezao,bio je skroz rascvetan na vrhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan kablove sam zamenio (levi na desnu,desni na levu stranu) ,i svecice sam zamenio (levu na desnu,desnu na levu stranu) ,videcu za nekoliko dana dal ima nekakvih problema,sa svecicama.....sad mi ostaje da cekam i da pratim sta se desava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan koje ti god ta hondica,,,jel 12volti instalacija,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan 1985 godiste,a za instalaciju neznam stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma,,koji aku nosis,6 ili 12volti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan aha,ja mislim 6 volti...(nemojte da se ljutite ako na neko "glupo" pitanje neznam odgovor,totalni sam pocetnik,tek sam prosle godine kupio ovaj motor).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ima takva i sa 6 pa samo zato pitam, no dobro,mozda ti preliva karb, a jel ti trosi ulje,jel dimi na auspluh,jesi li stelovao ventile itd... mada struja.....pre bih reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog skromnog doprinosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se,akumulator je 6 volti... ulje ne trosi,na auspuh sada dimi samo kada je hladan,prethodni vlasnik je rekao da bi trebalo karburator da se ocisti i presteluje,ventili nisu stelovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljam da je sa platinama model,ispod,,cek desne dekle bi trebalo da budu...pa malo pogledaj i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan izvini,nisam te bas najbolje razumeo,sta bi trebalo da uradim i da pregledam..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma...da nadjes nekog ko se malo razume,pa nek vidi kakve su platine ako ih ima..a mislim da ih ima.....kondezator takodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana,samo da se prolepsa vreme,ici cu do neki strucniji servis u Leskovcu,pa cu da javim sta je u pitanju.... hvala vam na savetima i potrudicu se da najbolje obrazlozim sta je bio problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan problem resen,ja nisam mogao da verujem,otisao sam kod majstora i objasnio problem,on covek uzeo upalio motor turirao turirao i dao sledecu dijagnozu.... "ovaj motor nije za kod mene,ovaj motor je za Auto-put,i maksimalna voznja u svakoj brzini,i kad je u petu pun gas i nista ispod toga,ako se svecice izbele i ne zeza vise onda smo resili problem". Odem ja lepo na auto put izduvam ga kao covek,i motor prethodno crne svecice pretvorio u najnormalnije.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...