nikaragva 35 Napisano Jul 25 U prolazu, 93 postova Motocikl: BMW R1200GS 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam vtwin posto je mineralno da se menja na 5000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4395 Napisano Jul 25 Ne silazi, 6698 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mineralno, ali visoko kvaliteno, košta i osetno skuplje u odnosu na ostala mineralna. Isto je uvreženo da mineralna ulja treba menjati na 5l, al nije tako. Svojevremeno se Castrol GTX 3 menjao na 10k a bilo mineralno. Tačno je da nekad ulja nisu mogla da izdrže ni tih 5k, menjala se na 3k, al su ta vremena prošla, sad većina ulja gura 10 i više k, a da nisu deklarisana kao "long life". Generalno, kad potrpšnja počne da raste, tad je vreme za zamenu, izuzimam 12 mesečni interval koji je možda prenaglašen. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 35 Napisano Jul 25 U prolazu, 93 postova Motocikl: BMW R1200GS 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sa max odjednom pao na min. Slucajno video. ulje menjano prosle god. Ne znam sta je sipano, po mojoj racunici oko 5-6000km predjeno. ali ako vtwin “trpi” 100000km, odlicno, to mi se uklapa u godisnju zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 35 Napisano Jul 25 U prolazu, 93 postova Motocikl: BMW R1200GS 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam cene na ulja.rs, vtwin uopste nije skupo, ispod 1000 dinara litra. Prakticno dzabe spram motul 7100 10w40 koje sam sipao u Bandita. Ono je kostalo cini mi se 2500din litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4395 Napisano Jul 25 Ne silazi, 6698 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Wtwin u 10-40 nije mineralno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...