nanuk021 1 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SUZUKI DL-650 V-strom Prijavi odgovor kao problematičan MICHELIN ENDURO GUME MICHELIN SIRAK 120/80 18" cena 30 eura (KAO NOVA DUBOKA ŠARA JOŠ IMA IGLICE SA STRANE ! ) MICHELIN ANAKE 90/90 21" cena 25 eura (JAKO DOBRO STANJE ! ) OBE 50 eura MOŽE SLANJE BRZOM POŠTOM NAKON UPLATE NA RAČUN ILI LIČNO ! 064/499-7833 Novi Sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ponuda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 18, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas i nije, takve gume se kod nas u kraju prodaju za 15-20e komad, vise puta kupio za te pare takve gume, a za 30-35e se prodaju gume bez tragova potrosenosti, sto bi se reklo kao nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas i nije, takve gume se kod nas u kraju prodaju za 15-20e komad, vise puta kupio za te pare takve gume, a za 30-35e se prodaju gume bez tragova potrosenosti, sto bi se reklo kao nove. e bas fino,mogu li te zamoliti da mi das broj tel.od nekoga gde bih mogao da kupim gume za moju afriku po toj ceni. pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 20, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To su ljudi po okolnim selima koji dovlace polovne stvari iz inostranstva, izmedju ostalog i gume. Broj telefona nemam jer uvek odem na lice mesta do izaberem iz gomile sta mi odgovara, a oni cisto sumnjam da imaju internet i da znaju da ga koriste, tako ne verujem da bi ti broj telefona koristio i da ga imam, jer bi svakako hteo da vidis gumu na slici pre nego sto je kupis U svakom slucaju rad sam da te odvedem ako budes dosao u ove krajeve. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan To su ljudi po okolnim selima koji dovlace polovne stvari iz inostranstva, izmedju ostalog i gume. Broj telefona nemam jer uvek odem na lice mesta do izaberem iz gomile sta mi odgovara, a oni cisto sumnjam da imaju internet i da znaju da ga koriste, tako ne verujem da bi ti broj telefona koristio i da ga imam, jer bi svakako hteo da vidis gumu na slici pre nego sto je kupis U svakom slucaju rad sam da te odvedem ako budes dosao u ove krajeve. ja sam ti relativno blizu,Mladenovac,tu sam za 1 sat,ako bude kakve ponude vici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan To su ljudi po okolnim selima koji dovlace polovne stvari iz inostranstva, izmedju ostalog i gume. Broj telefona nemam jer uvek odem na lice mesta do izaberem iz gomile sta mi odgovara, a oni cisto sumnjam da imaju internet i da znaju da ga koriste, tako ne verujem da bi ti broj telefona koristio i da ga imam, jer bi svakako hteo da vidis gumu na slici pre nego sto je kupis U svakom slucaju rad sam da te odvedem ako budes dosao u ove krajeve. ja sam ti relativno blizu,Mladenovac,tu sam za 1 sat,ako bude kakve ponude vici. interesuju me michelin anake... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za Anakiee....zvao te na mob ali se ne javljas????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...