Šarba 1048 Napisano Mart 20, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoce neko da menja XTR-a za SV? Hehe ... -------------------------------- Vozio sam xtr skoro tri godine, fenomenalan motor, bez greske !!! Ako si normalne tezine i visne, bice ti extra udoban A ako si vise za gradsku varijantu onda SM ali veruj mi nema skoro razlika sem tockova i.... -Volan na xtx-u ti je "praviji"-supermoto volan. -XTX ima 320mm prednji disk. Brzine isto, prva dole a ..... Veliki Plus Sharbo za xt ako razmisljas da uzimas, neces se pokajati ! Some day Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem temu iz zaborava. Brat gleda da uzme neki enduro/supermoto, i svidja mu se XT660, e sad on bi X ali ja mu predlazem da uzme R i da kupi jedan set supermoto tockova, da li bi se promenom tockova dobilo nesto priblizno X modelu za voznju po asfaltu ili je potrebno jos nesto da se menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas gore sve ispisano , na R je duzi hod amorta i mekshi je i malo se razlijuje visina . Mada na tu nebih nista dirao , ako mu je vec merak moze naci josh jedan set tockova (supermoto) kao sto rece i vozat se i uzivat .Ja sam jednu sezonu vozio xtr i bio mi je pre zanimljiv , sta vise njega sam birao bas iz tog razloga da mogu skrenut malo sa asfalta a opet na asfalt se vozio vrhunskiSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...