Nucleus 101 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam nekoliko mesta na forumu gde ljudi greskom spominju 16. i 17. jun kao datum odrzavanja Moto festa u Indjiji, e pa za one koji nisu upuceni ;D skup traje od 22. - 25. juna, pomeren je zbog koncerta RHCP i kao sto sam vec rekao u jednoj diskusiji ranije, a evo i linka ( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4235.60 ) pomenuti se nece odrzati u mini zoo-vrtu "Koki" kao sto je to bio obicaj zadnjih nekoliko godina tj. od 2002, vec je lokacija odrzavanja pomerena na jedan, kako da ga nazovem, veliki travnati prostor iza gradskog bazena koji se nalazi prekoputa pomenutog zoo-vrta. Sviraju Atomsko skloniste 22. i Divlje jagode 23. ,u neke sitnije detalje jos uvek nisam upucen, u svakom slucaju ocekujemo vas u sto vecem broju, nadam se da ce atmosfera biti bar na nivou proslogodisnje, mada ja licno verujem da ce biti mnogo bolje, ziveli i vidimo se kroz dve nedelje! linkovi: http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/Moto%20skup/MotoSkupS.htm'>http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/Moto%20skup/MotoSkupS.htm http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/ Fotografije mesta odrzavanja su ispod, hladovine ima ali pod satorima ,prostora ima na pretek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svi jbt kazu ovog vikenda a ja njima kazen da nije sigurno ,ja sam prvi koji ne dolazi nego bukvalno dolecem ako me i ovaj put carinici nasi dragi zaseru nesto mamicuci im ....jbt drkanje zivo dok podignem motor sa nase carine.Vidimo se nadam se najiskrenije ne bih voleo da propustim jos koji skup.pozzz.A pogotovo Indjiju posto sam cuo da je extra bio dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 11, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svi jbt kazu ovog vikenda a ja njima kazen da nije sigurno ,ja sam prvi koji ne dolazi nego bukvalno dolecem ako me i ovaj put carinici nasi dragi zaseru nesto mamicuci im ....jbt drkanje zivo dok podignem motor sa nase carine.Vidimo se nadam se najiskrenije ne bih voleo da propustim jos koji skup.pozzz.A pogotovo Indjiju posto sam cuo da je extra bio dogodine. Jos nije gotov motor? Dolazim obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno ! Prošle godine je bilo jako dobro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim 1000000%, prošle godine je bilo do yaya! I drago mi je što je izmešten prostor za skup, bilo mi žao onih životinja što moraju da trpe nas koji smo još veće životinje :-\ Znači, ove godine je kod tzv. Gejzira? Super Pozdrav drugarima Inđijancima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Znači, ove godine je kod tzv. Gejzira? Super Pozdrav drugarima Inđijancima! Kod gejzira, bas tako, mada je gejzir zavrnut, al nema veze, pozdrav drugar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jun 13, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima gde je to tačno? Bila sam prošle godine (ocena 10), ali ne znam tačno je li to blizu onog starog mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ides istim putem, al' ne skrenes levo u ZOO nego 100 meteri dalje skrenes sa puta desno - i tu si! Olja, sta vozis, koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ides istim putem, al' ne skrenes levo u ZOO nego 100 meteri dalje skrenes sa puta desno - i tu si! Olja, sta vozis, koji motor? Sem što tvoje levo ne mora da znači da je i njeno levo. Olja, kada starim putem ispratiš nizbrdicu na ulasku u Inđiju, skrenućeš levo ka bazenu i tu si. Savage, ti ćeš na kraju Inđije, kada se spustiš ka bazenu skrenuti desno. Sve to pod uslovom da Savage ide iz pravca Beograda, a Olja iz NS. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 14, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ides istim putem, al' ne skrenes levo u ZOO nego 100 meteri dalje skrenes sa puta desno - i tu si! Olja, sta vozis, koji motor? Sem što tvoje levo ne mora da znači da je i njeno levo. Olja, kada starim putem ispratiš nizbrdicu na ulasku u Inđiju, skrenućeš levo ka bazenu i tu si. Savage, ti ćeš na kraju Inđije, kada se spustiš ka bazenu skrenuti desno. Sve to pod uslovom da Savage ide iz pravca Beograda, a Olja iz NS. najzli Upravo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i ja ;D ko ide iz NS-a...mogli bi se sastati pa svi zajedno polako u indjiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ides istim putem, al' ne skrenes levo u ZOO nego 100 meteri dalje skrenes sa puta desno - i tu si! Olja, sta vozis, koji motor? Sem što tvoje levo ne mora da znači da je i njeno levo. najzli Ha, ha da, ma nema veze, nacemo se na sredini ;D Ne sikiraj se druze, doktorir'o sam Indjiju, tamo mi je kumasin a i ja sam bio cest gost kod Indjijanki godinama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan e hoce liu i ove godine da se KARA BAJA pusti ziulijon puta ;DProsle godi ne je bilo extrado dusemeni licno nije prijao hit radija 202 ali sve ostalo je bilo ok ;)nadam se dace me zenapustiti pa ce se vidimo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li je pametnije ici iz NS autoputem do beske pa do indjije,jer je ovaj stari put provalija(posebno me brine ona rupa sa travom po sredini)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 16, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Da li je pametnije ici iz NS autoputem do beske pa do indjije,jer je ovaj stari put provalija(posebno me brine ona rupa sa travom po sredini)? Ruta je tako duza za skoro 20km, stim sto te najgori deo puta ceka izmedju beske i indjije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onda znaci da je bolje starim putem preko karlovaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zavisi sta vozis, za R-ove nije bas idealna kombinacija ali za ostale tipove motora ne smeta nista. Ja uvek vozim starim putem za NS, prosle godine sam samo jednom isao autoputem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jer ima kakav telefon,da proverim oko ulaza nesto sto me interesuje.Jer ima tamo ladovine posto ce izgleda biti dosta toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nije ti los put preko karlovaca samo ima pred indjiju malo loseg puta nista nije toliko los a blize je ko ide iz n.stim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ma picite slobodno starim putem, samo polako vozite i nema problema. Istina je da je put katastrofa, ali teras 60-80 km/h i nema frke. Auto putem iz NS je duze jedno 15 km, ali ni desna traka puta nije bas sjajna jer ima onih kanala od kamiona. JA sam pocetnik u voznji pa sam u zadnjih mesec dana isao starim putem bar jedno 10-ak puta za NS i nikakvih problema nije bilo. Samo lagano i tu ste. Vidimo se u Indjijani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Hladovine, hmmm, sutra cu da odem i da uslikam prostor pa sami bacite pogled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIM....I OCEKUJEM DOBAR PROVOD......MADA CE BITI PETAK..ALI NEMA VEZE.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Hladovine, hmmm, sutra cu da odem i da uslikam prostor pa sami bacite pogled... Da ti kazem nesto, slabo mi to reklamiras Indjiju, nemoj da mislis da je neobavezno iznositi program skupa. Koliko me secanje sluzi a i po tvom ponasanju ono hmmmm, cisto sumnjam da ima ladovine da ne ispadne da se svi rastrkamo po Indjiji jureci ladovinu i da ispadne skup sporedna stvar naspram koncerta!!!! Nemojte da pokvarite dosadasnje lepo misljene i lepe ocene o moto skupu u Indjiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, biće prženja u Inđiji! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...