Jump to content

Moto Zajednica

Gilera Fuoco

Recommended Posts

• Ne silazi, 7407 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ajde - ajde, za babe :) Ovo vozilce je jako zanimljiva sprava jer dozovljava poprilicno agresivnu voznju. Dopusta obaranje ~40c koje bi uglavnom svaki prosecan skuterista mogao da izvede, dok sa dva tocka bas i ne. Pored toga, nece skliznuti pri kocenju u iznenadnim situacijama i poprilicno prasta greske. Da li bih ga vozio, pa bas i ne znam, nisam toliko bogat, ali verujem da ima neki krug kupaca i obozovatelja. Sve u svemu, ostavio mi je pozitivan utisak.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 46 postova

Ja ga video zimus u Parizu,par primeraka,zato sam i postavio temu.MP3 tamo voze mnogi,montiraju suknjice i one navlake za ruke pa piče po zimi,parkiraju na trotoarima,provlače se kroz kolone auta(koje su tamo užasne),gaze preko ivičnjaka kao sa tenkom,ne spuštaju noge na semaforima i svuda su prvi.Ne želim da grešim dušu,ali mislim da je ovo revolucija urbanog prevoza,a sa ovim modelom-500 ccm,40KS,velikim top caseom , visokim vizirom,i max.brzinom od nekih 150kmh ovo komtno može da se koristi u touring svrhe.

Bitna napomena,doduše nisam siguran za ovaj model,ali mp3-400,u evropi može da se vozi sa B kategorijom.

Cena?Sa nekih 7000 eura još uvek je znatno jeftiniji od T-maxa,u rangu sa burgmanom,silverwingom.Da ne spominjem da je jeftiniji od bilo kog gradskog automobila.

Tvrdim da će uskoro i ostali proizvođači početi da prave slične modele,jer se sa trećim točkom ostvario "kvantni skok"u stabilnosti.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

To za provlacenje kroz kolone mozda moze u nekoj zemlji gde su ljudi fino vaspitani i drze propisno odstojanje izmedju svojih vozila.U Francuskoj se i dogodio onaj cuveni protest bas zbog toga sto je ovo radnja tamo izricito zabranjena i zbog koje su mnogi bajkeri bili kaznjeni,no to je neka druga prica...

Ovo je cudo totalno sranje za grad.Narocito kad kolona stane pa treba nesto kao da manevrises i da menjas traku.Ako te zatvore,sedis tu i cutis dok se neko ne smiluje da se malo pomeri.Kad se izadje na otvoren put,tu je vec kod kuce.

Za grad samo skuter sa velikim tockom,po mogucstvu 2 :D i ne vise od 250cm.

Ja bi' tako,vi kako 'ocete.

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Ja mu ne osporavam funcionalnost (čak ni po gradu), ali me brine nešto drugo - troškovi održavanja (popravki). Pročitao sam da mu je "prednji trap", kao i kod MP3, izuzetno komplikovan, pa se bojim da bi servisi mogli da se rade samo kod zastupnika, bez jeftinijih alternativa (razni majstori po gradu). Nije problem samo po sebi, ali potvrđuje da je ovo vozilo za one sa dubljim džepom.

Inače, ne sumnjam da se lepo vozi, da je udoban i zabavan, a što se tiče provlačenja između kolona... Ljudi po BG voze i velike kruzere, pa opet stignu gde su krenuli, možda ne baš tako brzo kao užim skuterom, ali stignu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja