isterivac 269 Napisano Mart 14, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem LCD tv LG, model 37 ld 450 glanc nov u kutiji sa svim pripadajucim dodacima. Tv je full hd, ima usb sa kojeg se mogu gledati slike i slusati muzika. Garancija 2 godine. Cena je 500e... Ako imate bilo kakvih pitanja tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 15, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim malo oglas sa nekim podacima LCD 37" TV, DVB-T, 1920x1080, 4.0ms, DC 60.000:1, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Inace ovaj tv u maloprodaji kosta preko 600eur Odlican TV, sa odlicnom servisnom podrskom ovlascenog servisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dopuni. Za kolege forumase moguca je blaga korekcija cene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li preko USBa i filmovi da se gledaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne verujem. Moguce je gledati filmove ali samo ako imas neki plejer (WD plejer, laptop) koji ce reprodukovati file. Sada ne znam, jedino ako film ima plejer u sebi. A ako hoces da gledas HD filmove onda ne mozes bez plejera i HDMI kabla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim malo oglas sa nekim podacima LCD 37" TV, DVB-T, 1920x1080, 4.0ms, DC 60.000:1, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Inace ovaj tv u maloprodaji kosta preko 600eur Odlican TV, sa odlicnom servisnom podrskom ovlascenog servisa necemo da se lazemo da kosta preko 600e. Radim u tehnomarketu i kod nas je LG 37LD465 59.999din. A to je naprednija serija ,dosta bolja koja btw pusta divx filmove sa USB flesa za razliku od ld450. Ne kazem da ovaj sto se prodaje ne vredi 500e vec da je laz da je preko 600e u maloprodaji jer za manje od 600e moze da se kupi mnogo bolji tv. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo ubacim sa jednim pitanjem za Gavrolinija,sta mislis za tv Toshiba 32' wide screen lcd hd ready koji nosi oznaku 32SL738G.Nadam se da se neljutite na ubacivanju u tudi oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim malo oglas sa nekim podacima LCD 37" TV, DVB-T, 1920x1080, 4.0ms, DC 60.000:1, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Inace ovaj tv u maloprodaji kosta preko 600eur Odlican TV, sa odlicnom servisnom podrskom ovlascenog servisa necemo da se lazemo da kosta preko 600e. Radim u tehnomarketu i kod nas je LG 37LD465 59.999din. A to je naprednija serija ,dosta bolja koja btw pusta divx filmove sa USB flesa za razliku od ld450. Ne kazem da ovaj sto se prodaje ne vredi 500e vec da je laz da je preko 600e u maloprodaji jer za manje od 600e moze da se kupi mnogo bolji tv. Pa nisam gledao u tehnomarketu koliko kosta, ali u svakom slucaju ja ne prodajem po ceni koja je u radnji, vec jeftinije za oko 100e.. Ne moze da pusta filmove preko usb-a, samo slike i muziku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim malo oglas sa nekim podacima LCD 37" TV, DVB-T, 1920x1080, 4.0ms, DC 60.000:1, 500cd/m2, 2 x10W, Full HD, 24p Real Cinema, MPEG-4 Decoder, 3xHDMI, Dig.Audio Out-Optical. 2xScart, S-Video In, HDMI In, Component In+Audio, Headphone out Inace ovaj tv u maloprodaji kosta preko 600eur Odlican TV, sa odlicnom servisnom podrskom ovlascenog servisa necemo da se lazemo da kosta preko 600e. Radim u tehnomarketu i kod nas je LG 37LD465 59.999din. A to je naprednija serija ,dosta bolja koja btw pusta divx filmove sa USB flesa za razliku od ld450. Ne kazem da ovaj sto se prodaje ne vredi 500e vec da je laz da je preko 600e u maloprodaji jer za manje od 600e moze da se kupi mnogo bolji tv. Pa nisam gledao u tehnomarketu koliko kosta, ali u svakom slucaju ja ne prodajem po ceni koja je u radnji, vec jeftinije za oko 100e.. Ne moze da pusta filmove preko usb-a, samo slike i muziku. nisi me razumeo nisam uopste pisao za tvoj model da pusta filmove vec LD 465 koji je novija serija i on kosta 59.999din LD 450 je jeftiniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo ubacim sa jednim pitanjem za Gavrolinija,sta mislis za tv Toshiba 32' wide screen lcd hd ready koji nosi oznaku 32SL738G.Nadam se da se neljutite na ubacivanju u tudi oglas mi ga nismo imali. Spada u LED televizore,novija tehnologija od LCD televizora, ali nema karakteristike bog zna kakve. Samo 50hz i HD redy nisu nesto cime se moze pohvaliti. Ne znam kakva mu je cena ali po meni je glupo pljunuti kes za LED televizor a da nije 100hz i full HD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo ubacim sa jednim pitanjem za Gavrolinija,sta mislis za tv Toshiba 32' wide screen lcd hd ready koji nosi oznaku 32SL738G.Nadam se da se neljutite na ubacivanju u tudi oglas mi ga nismo imali. Spada u LED televizore,novija tehnologija od LCD televizora, ali nema karakteristike bog zna kakve. Samo 50hz i HD redy nisu nesto cime se moze pohvaliti. Ne znam kakva mu je cena ali po meni je glupo pljunuti kes za LED televizor a da nije 100hz i full HD ondak sam se zahebao sto ga uze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 17, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa što pitaš kad si ga već uzeo, pa se onda nerviraš bezveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako svi volu da idu u off pa to je cudo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kako svi volu da idu u off pa to je cudo... Mislim da sam se izvinio na upadanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je... nije slucaj samo za moj oglas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, cena dogovor, ali da ne preterujete sa spustanjem cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 18, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem LG televizore....Dobra je cena i dobar je tv. Sa servisnim daljinskim može da se otključa puštanje filmova preko usb-a. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 18, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan OK cena negde ovako negde onako... ja znam za jednu cenu u jednom momentu... Sto se tice pustanja filmova... SVI mogu da pustaju filmove, muziku i slike... neki fabricki a nekima je potrebno da se flesuju. Cesto su razlike u slicnim modelima samo ta stavka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14476 Napisano Mart 18, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan aj sad kad ste se raspisali u ovoj temi uradio sam nadogradnju softvera na philips 42 PFL 5604 H/12 i sada moze da reprodukuje MPG4 ali ne vidi subtitl sta da radim? (osim da naucim engleski) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan aj sad kad ste se raspisali u ovoj temi uradio sam nadogradnju softvera na philips 42 PFL 5604 H/12 i sada moze da reprodukuje MPG4 ali ne vidi subtitl sta da radim? (osim da naucim engleski) Gledaj domace filmove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14476 Napisano Mart 18, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ne snimaju vise onako dobre pa ih izbegavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...