Bogi 30 Napisano April 28, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan Imao je srece da ima mesta da kliza a da ne udari u neku prepreku,inace oprema ne pomaze ako te nesto zaustavi u mestu na toj brzini. što reče čo'ek.. da je bupn'o u nešto, bio bi intervju kod petra, ali svetog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenk_castle 28 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok ja sam mozda glup. Kazu mogao je levo, mogao je desno, ali mene zanima zasto on uopste vozi toliko brzo po takvom putu. Ne deluje mi pregledno ni siroko nije autoban pa da ga nagari. Jer on koliko vidim na snimku vozi na pocetku i trakom za suprotan smer a ima duplu punu. Ja ne verujem da bih na tom putu prebacio stotku. Sta da se recimo otklizao u levo u traku za kontra smer pod neki kamion. Pa ni po zubima ga ne bi identifikovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...