floyd 495 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tužno je prodavati ako je za moranje, al kad se mora nije teško... Bar nek lepotan ode u dobre ruke. Konfekcije, što reče Miša, ima kad hoćeš i koliko hoćeš, ali klasike - teško. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kamioni, avioni... i nista.. jos je aktuelno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 30, 2011 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan extra motor, u boljem je stanju od mog koji je 10 godina mladji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna varijanta dolazi u obzir.. neki dzip sa pogonom na sva 4.. Treba mi za zimu neko borbeno vozilo sa povisenim patosom i krampon gumama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu je riknuo akumulator djoraza za terenca moguca i dalje, pa makar i lada niva.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo obnovim oglas.. Djoraza za terenca vise ne igra.. imam Njivu u posedu.. Ostaje kesovina ili ploveci objekat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Decembar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda za ove plutajuće objekte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мотор је сан снова... Ево колико кошта исти у Аустрији тако да жеља од 3000 € можда и није реална... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko..moze ako su iz Bajine kolekcije Sr3cko.. cena je bila 2 soma.. 3 mi je trebalo da premostim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 11, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Мотор је сан снова... Ево колико кошта исти у Аустрији тако да жеља од 3000 € можда и није реална... Da si malo bolje pogledao sliku video bi da je reč o hondi sevenfifty a ne o boldorki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @Peki Баш сам сад поново погледао слику на сајту из Аустрије и оне које је колега овде поставио и не видим никакву разлику. У оба случаја се ради о мотору Honda CB 750 F а разлика је у једној години производње. Погледај мало боље има тамо три линка. http://www.1000ps.at/gebrauchtes-motorrad-638471-HONDA_CB_750_F Разлика је само у боји фелни. Влајкова има црне фелне а аустријска златне и чак има исти краш-бар као и Влајкова. Осим тога, не бидим баш неку разлику... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 11, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moja greška Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jel si udomio bakicu ? ps Nesto mi one tarabe poznate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ozbiljno zainteresovanih.. ali dok ne vidim lovu ili kaparu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ogromnog interesovanja ljubitelja klasika.. motor probuđen iz zimskog sna.. Stavljen kumulator i gorivo.. pali radi ide.. Moguća i zamena za šumsko sokoćalo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam prvi koji ti ovo kaže ali ako ti nije zapelo za traktor ili novce, čuvaj je, vredeće ona jednog dana mnogo, mnogo više Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kazem sebi da necu da ulazim u oglase, sve dok ne sakupim kintu za novi motor, al eto djavo ne da mira. Imas lutku od motora, al dzabe kad ja nemam love za nju, a kupio bih je da ne trepnem. Ako ti kojim slucajem nije hića za lovu, nemoj da je prodajes. Steta za ovakav motor, leba ne trazi, ostavi je negde, ususkanu i cekaj bolje dane. Ja sam pre par god prodao RD250 iz 80te sa 12000 na satu (majmun) i dan danas mi je zao sto sam to uradio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 12, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodaj to, koji ce ti kad samo stoji i skuplja prasinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 12, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodaj to, koji ce ti kad samo stoji i skuplja prasinu! svake 1. subote gradska čistoća za dž odnosi kabasto smeće. samo ih zvrcneš telefonom i miran si :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da dignem oglas ponovo trebaju mi pare.. a kome pa ne trebaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...