Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam mog YBR 125 upalio prvi put posle cele zime. Upalio je iz druge sa minimalnim verglanjem od dve-tri sekunde bez drukanja gasa. Elektronsko ubrizgavanje je u pitanju, pumpa goriva radi, sve zvuci kako treba. Elem...tako sam ga pustio da radi jedno 2-3min pa sam samo blago okrenuo gas da se ne zakaslje, a on se ugasi. Posle toga vergla fino, sve opet lepo zvuci, pumpa radi, ne cuje se nikavo neobicno zveckanje, kuckanje, cangrljanje... Sve je normalno, ali vise nece da upali. Cekao sam neko vreme da se "odmori" pa mu mozda dune da opet upali, ali nije hteo...sacekacu jos malo, a u medjuvremenu da cujem Vasa misljenja Veoma sam zabrinut jer ne zelim da propustim suncani vikend koji je pred nama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj opet Hard Vergla lepo, motor je upalio i radio dok nisam pipnuo gas, sve radi (struje ima). Ok ugasio se zato sto je hladan i nije radio koji mesec, malo se zamastilo pa dok ne sagori itd..ali zasto nece OPET da upali?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to ti se dešava često. Uvek bude neka sitnica, ali nikad ista. Jednostavno, stajanje, hladnoća, vlaga ostavljaju traga. Dovod goriva kažeš je ok, možda je malo goriva, pa je "oslabilo", sipaj sveže. Pogledaj kakve su mu svećice, ima jedna tema gde kažu iskusniji da svećica jednostano u ovoj situaciji crkne... Možda mi je elektronika vlažna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar pun. Napunjen na kraju sezone. Svecica stavljena nova iz kutije. Vratio sam staru koja je isto ok i isto se desava i sa njom. Znam da je neka sitnica samo...S M A R A! Upravo proverio spojeve, osigurac i sve radi (da ne radi ne bih imao ni svetla ni verglanja). Jednostavno samo nece da "sastavi". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gurni ga, gurka je keva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ga spoji na kablove sa autom, meni odmah probije i na pipanje pali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan aljooo mrleeeeeee zemlja zove mars prvo nemam mesta na terasi da ga gurkam drugo...verglaaaa normalno. nemam problem sa strujom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da...imam i kurblu tako da mi opet ne treba akumulator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan kontam eventualno da je voda, mulj od stajanja pa je to povukao...jednostavno tako neko glupo zacepljenje, a ja vala ne bih da rasklapam sam motor bez alata i potrebnog znanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne govori ti Mrle napamet. Izguraj ga sa terase do nekih kola i probaj da upališ na kablove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na koji akumulator smem da nakacim da ne sprzim nesto kod mene? Mnogo je veca amperaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bitna ti je voltaža tj da su ti iste voltaže oba akumulatora. Što ima više ampera, akumulator je jači i lakše "vrti" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 9, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Skini kablove sa svećice, duni malo, čačni, malo se i tu nahvatalo patine, vrati ih nazad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga. Sve te stvari su vec proverene kontakti i slicno. Sad sam uspeo da ga upalim, radio 30s i samo se lagano zakasljao i opet ugasio. Koji krelac Ostavicu ga jos malo da dodje sebi. Bice on dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 9, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto pođe po zlu uvek ti ostaje opcija guranja...u Dunav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga. Sve te stvari su vec proverene kontakti i slicno. Sad sam uspeo da ga upalim, radio 30s i samo se lagano zakasljao i opet ugasio. Koji krelac Ostavicu ga jos malo da dodje sebi. Bice on dobro Ne dodaj gas pa makar se i sam ugasijo ... povuces sauh i pravis mu bogatu smesu a onda cim malo dodas gas on napravi jos bogatiju smesu presisa i ugasi se .... pali ga bez ikakvog dodavanja gasa .... tako 4-5 puta dok se ne zagreje a onda vratis sauh pa sa gasom .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan daleko mi je dunav. Lakse mi je odmah preko terase pa neka skupljaci sekundarnih sirovina pokupe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nema sauh. elektronika to radi. inace palim bez gasa. 3-4x sam skidao svecicu i sad zadnji put je skrooz ovlazila i crna je. ostavio sam otvoreno da izvetri gorivo iz cilindra jer koliko vidim malo je presisao tj nije mogao da sazvace onda kad sam mu pipnuo gas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan problem resen skinuta svecica, sacekao da se isusi unutra sve, tako 2-3x i evo ga radi. jednostavno iz nekog razloga nije mogao da sagori sve pa je svecicu skroz kvasilo i zbog toga nije dalje mogla da pali mesavinu. Kao sto rekosmo bese neka sitnica i hvala svima na pomoci Vidimo se na ulici ovih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Mart 9, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Presiso, mogao si samo da izvrnes svecicu i par puta zaverglas bez nje, vratis je nazad i kresno bi odma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo suvise lako. ne bismo onda nista ovde pisali 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...