bigi 0 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi potreban mi je regler za cbr 600f2 jedni me savetuju da stavim od kineskog skutera drugi da stavim polovan treci da kupim nov koji nije ispod 90e ako neko moze da mi pomogne iz svog iskustva da mi kaze sta je najbolje da uradim hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stavi Joškin (kao i masa ljudi sa foruma) i rešio si se bede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Mart 8, 2011 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan javi se Joski sa foruma, njegovi su skoro upola jeftiniji, kazu svi da je ok I ja sam imao isti problem, ali sam slucajno naleteo na regler od neke Yamahe skutera za sitne pare i ugradio ga, zasad nije bilo problema, videcemo kad krene sezona i vozanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigi 0 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde da nadjem joskin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigi 0 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan kazu da su se neki motori zapalili od pravljenih reglera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj (još) nije A ako nemaš poverenja, onda pravac u radnju pa naruči fabrički 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Joskin nece da ti se zapali sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigi 0 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok jel josku da hvatam na forumu ili imate neki kontakt od njega ps koliko je tebe kostao regler i jel on ugradjuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok jel josku da hvatam na forumu ili imate neki kontakt od njega ps koliko je tebe kostao regler i jel on ugradjuje http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/290-joska/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 8, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bero,dao si pogresan link @ Bigi:Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigi 0 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao joska poslao sam ti privatnu poruku pa nisam siguran da ti je stigla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 8, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos nista stiglo.Ali proveri svoje pp,sigurno ti je stigla ona koju sam ti poslao. Odgovori na nju,i onda to stize meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bero,dao si pogresan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 8, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,vidim da si ispravio.Bio je link od Joseph B.-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja original regler polovan, ispravan naravno 50e 0641980814. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...