boban63 62 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na reklami i podizanju oglasa. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 814 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje nevredi na silu .poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo je isla do mora i nazad. Sada je kilometraza povecana (oko 41000). I cena je smanjena na 2000 e. Mada je podlozna malom dogovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa1 0 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu za moj auto "Chevrolet"- Kalos 2004, 85.000 Km, (ja-prvi vlasnik). Registrovan pre 15 dana,izgreban na parkingu, cela desna strana.Šteta 200€. Doplatu za njega tražim 800€. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SalePo 0 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: BMW K 1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan E i ja znam ovaj motor,pran kod mene u perionici par puta,super motor.Srecno sa prodajom. P.S.I mene interesuje diversion ali malo stariji,tojest jeftiniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za zamenu za moj auto "Chevrolet"- Kalos 2004, 85.000 Km, (ja-prvi vlasnik). Registrovan pre 15 dana,izgreban na parkingu, cela desna strana.Šteta 200€. Doplatu za njega tražim 800€. Pozdrav! Ne bih se menjao za auto. Imam vec jedan koji je u dobrom stanju, u svakom slucaju hvala na ponudi. Nisam neki trgovac. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Yamaha. Neka je sa srecom novom vlasniku. Moze zakljucavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...