ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ispod kacige By ZeljaYZF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se predstavim...ja i moja mala princeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ispod kacige By ZeljaYZF Zeljo ko'lko si visok zivota ti?? Ispod tebe XT lici na bicikl ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene sa mojim prijateljima iz kluba,( levo)Giiner,Relja,(desno)ja i Tale u restoranu pored dunava.Povratak iz Futoga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 10, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene sa mojim prijateljima iz kluba,( levo)Giiner,Relja,(desno)ja i Tale u restoranu pored dunava.Povratak iz Futoga ;D Jooj, a`l su ti prijatelji. ;D ;D ;D Ma ekipa prava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 10, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo mene sa mojim sadasnjim prevozom s kojim uzivam... 50 km nekad napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 10, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan morao sam ceru da stavim da mi izvadi prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan morao sam ceru da stavim da mi izvadi prosek Bokilic-u ciji ti je to Royal, EXTRA je. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blueeyes33 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Bas si seksi na tom motorcetu a tek da si na mojoj yamahi enduro i to jos crnoj kao i ti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Bajchetini (Rodno mesto Tomislava Nikolica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ispod kacige By ZeljaYZF Zeljo ko'lko si visok zivota ti?? Ispod tebe XT lici na bicikl ;D ;D Ehehe 191-2 cM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene... Bas si seksi na tom motorcetu a tek da si na mojoj yamahi enduro i to jos crnoj kao i ti. Hvala sto te lazee..... ;D ;D ;D ;D a za sve je kriv POLONEZ a ne pickup :o :P :P ;D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ehehe 191-2 cM ;D Kolki cheater ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene sa mojim prijateljima iz kluba,( levo)Giiner,Relja,(desno)ja i Tale u restoranu pored dunava.Povratak iz Futoga ;D Jooj, a`l su ti prijatelji. ;D ;D ;D Ma ekipa prava. Ma Branko sta da ti kazem svi smo mi iz Srema takvi Ma ovo je samo deo ekipe ali ovi su super fenomenalni drugari i Bikeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ehehe 191-2 cM ;D Kolki cheater ))) Ahahahah ludache ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa budućim bajkerom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan ev i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 24, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene.Pozdrav Tashi koja je dalllleeeeko lepš(ij)a od mene , moram primetiti, i od većine nas ovde. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dag 1 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: New Pezos Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima. Poz za zemu i z New Pezosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 26, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan `de ste komsije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komshama Ljudi hajde da se pravi neki moto klub u Pazovi \m/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Slika pred polazak na Zlatibor Mi stali u Uzicu da pravimo pauzu pa nam se pridruzila jos jedna ekipa. Ja sam ovaj u plavom duksu (PS ja sam 190, sta mislite koliko li je visok covek do mene ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristina Milosavljevic 2 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...