pantaR6 0 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se kosatima! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Novembar 17, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Evo me danas (specialno za Motoholic - 2x sam več bio u LA i ako uhvatim LOTO idem i 3 put, pa se nađemo) a ova iz 1971 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Novembar 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan mokl vidim imas super materijala za ovu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44338.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Novembar 17, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost to mi je jedina iz onih godina, ostale su iz 98 pa nadalje i nisu baš žute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se uslikam, pa ko me negde prepozna slobodno neka plati kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan jai moj konjiček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mmm..mljac...kakav stroj... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj sa pendzerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Chudo od Yamahe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rajevic ks 32 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sa radnog mesta sa radnog mesta. Takav je sumarski posao. Pozdrav iz Krusevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Decembar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije Oskar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja sam lijevo na slici i ovde takodje lijevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije Oskar ;D Braco...izvini,ali ne mogu da ne kazem da si na ovoj slici k`o KVISKO. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nije Oskar ;D Ne slusaj dusmane, lepo ti stoje naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije Oskar ;D Nego citer i stekara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije Oskar ;D Nego citer i stekara... Hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan juuu,sto ste taki!!!!hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Macko,postavi onu sliku sa dedamrazom,bas ste slatki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E moj Braco dok ti pokazujes kako si vredan oni te zezaju, ma nema ova danasnja omladina.....nemam reci cccc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krtzko 1 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: gilera runner 200 vxr Prijavi odgovor kao problematičan Nekad (nisam ni znao da imam sliku moje Cagive) By dzolaja, shot with FinePix S5500 at 2009-04-15 i sad ;D Slika sa danasnje voznje By dzolaja zaboravio sam na tvoju kadjivu hahahah lepo je dimila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad (nisam ni znao da imam sliku moje Cagive) By dzolaja, shot with FinePix S5500 at 2009-04-15 i sad ;D Slika sa danasnje voznje By dzolaja zaboravio sam na tvoju kadjivu hahahah lepo je dimila DA dA i ja sam je zaboravio taj miris na sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...