_Jeca_ 2 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se temperaturna razlika od proshle i ove godine! Inache,ja sam autor obe slike...'oce i mene majka da ljubi? ne ljubi se svako dete podjednako ma shta rekli... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta u istim čizmama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Otje sad i treca serija...napravitjes serial kako si poceo..auuu pozeeru :D 'Oce i treca, ali sledece godine. Pa da nema mene da poziram nebi ni znali kako se provodimo u tom inostranstvu. Dva puta u istim čizmama... Oko sokolovo ima nas Zare! Nema se za cizme, sve pare dadoh da promenim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prva fotografija........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yami r6 :) 2 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ljubi ga majka hehehe smekerski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam zgodan ni nezgodan, zato valjda pijem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hh koji kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo mene i moje polovicne masine,,mislim pola moje pola od drugara,,,jbg..zajednicku kobilu treci jase,,, p.s. i ja se nadam se da ce neko treci uskoro da je jase..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yami r6 :) 2 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam zgodan ni nezgodan, zato valjda pijem??? ahahahahahahahhahahaha smeh ahahahahahahahahahahhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da razveslimo temu, nadam se da se ne ljutis????Nije bilo losih namera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yami r6 :) 2 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Malo da razveslimo temu, nadam se da se ne ljutis????Nije bilo losih namera. ma jok zezanje ahahahahah ali si kralj ahahahahahhah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se turim da vidite i mene akrepa... pozz i slobodno mi se javite ako me vidite..ali pazite..ja ujedam ..hehe.shala.. I ti ces da vozis kamion!?!?!?!?! jujuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_Jeca_ 2 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...pa netju....al zato jednu Hondu 6rr... ..naravno pre nje neshto manje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 19, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne bude da neću da se pokažem Sorry, nemam baš puno slika pa koristim ovu sa avatara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan opet ja,prije 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Mracni, al ti je dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je taj motor Dr.Mracni Jesi napravio nalepnicu? Evo i mene na Fruskoj Gori oko 2 000 m nadmorska visina : 4 :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan naljepnica mi je u fazi izrade kao sto se vidi nova je 91e!!! smijesno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se turim da vidite i mene akrepa... pozz i slobodno mi se javite ako me vidite..ali pazite..ja ujedam ..hehe.shala.. Gde samo da obratim paznju, tj. gde se mozes videti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan this is meee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan this is meee Cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan neko je morao i da vas chuva i sluzi otachbini proteklih meseci... Garda Dedinje - Pochasni bataljon - 3. Gardijska cheta - Klasa Septembar 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se na kvalitetu slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...