skohajm 184 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam za noviji motor (2000god i mladji). Nesto izmedju 600 i 750 kubika. http://www.polovniautomobili.com/oglas992338/daewoo_kalos_14/ Za detaljnije informacije: 0631053277 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Mart 8, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo je auto kod tebe? Da li si zadovoljan vozilom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan auto je uvezen krajem oktobra 2010, a kod mene je od 20tog novembra. u medjuvremenu sam kupio auto koji sam odavno zeleo, tako da je kalos visak. (zena nece da vozi) sada imam dva automobila, a nemam motor. (prodao sam ga prosle sezone) auto je OK, ima solidnu opremu za tu klasu, dosta je prostran, motor je jeftin za odrzavanje, ima metalnu usisnu granu tako da se moze ugraditi jeftinija varijanta plina (mada ne znam kolko se to isplati obzirom da nije neki potrosac) pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...