Dejan080 22 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nemanja samo napred!!!A sve se nesto mislim lose vam...posao i ko ga izmisli.. Za pocetak raspareno sediste koje ne ide uz tu boju....stanje vredno spustanja za bar 300,400 jura...kilometraza sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni je juce izgleda otisla sajla od kilometar sata,ne pokazuje brzinu..nisam jos stigao da pogledam sta je u pitanju ali 99% je sajla u pitanju... Jel je imao jos neko ovaj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Savke raskopusaj to sam i resi, sigurno je sajla ili pukla ili se otkacila. Inace juce se vratismo iz Rumunije, predjosmo oko 1700km, putovanje je neverovatno. Kad prodje ovo ludilo na Uscu mogli bi organizovati neki sabor :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za sabor! videh veceras jos jednog kolegu u Zemunu na windu,a pre koji dan trojicu na windovima....cudo jedno.. mnozimo se mnozimo!!! Nemanja sta da ti recem sem,verujem da vam ekstra bilo,zao mi sto nisam i ja...no mladi smo javljam za ono,pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 14, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vam danas jos jednog deportovao za BG. Prodat zuzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja juce oko 2 krenuo obilaznicom oko grada i prodje wind za koji sam smeo da se zakunem da je isti kao muljazov i pitam se da li je to ovaj ludjak i sta li ce u ovim krajevima, kad ne lezi vraze drago mi je da si prodao jer si hteo da prodas, ali i veoma krivo sto napustas ekipu a i sto neces na endurijadu na goliju jer se bas nesto kombinujem da idem sta ti je sledece na umu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 15, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece mi je na umu neki maxi skuter. najvise bih voleo da mogu da dobacim do nekog T-maxa iz 2004.-5. Ako ne to onda Atlantic 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pa kako ce to nesreco po goliji da ide? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 15, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda isto kao Leonardo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha narkomane ali opet, t max sa svojih tri ipo tone nema pojma da se ovako ukalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zadovoljan prelazom ali dobro promenices ti jos motora mlad si ;-) I za kaznu castis po 2 piva da bi ti oprostili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Avgust 15, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Promeniti motor je jedna stvar, al otići u skuteraše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma penzos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 15, 2012 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deco, ja sam sa skuterom po putu brijao mnoge motorase. Nije to do tipa motora i ne volem pricu "skuter, to nije motor" Mrzim da saltam, posebno ako nije hidraulicno kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ma nije fora dok ti ne trni guzica, noge plivaju u vodi, a kolena bole u starosti zezam se naravno ja sam prvi koji je vozio skuter (125ccm) i bivao ismejavan od strane "motorasa" a niko od njih nije ni probao da provoza i vidi ima li taj plastikaner za devojcice nekih prednosti, a ima ih skuter, posebno maxi je meni mnogo bolje resenje resenje za udoban i komforan prevoz od A-B, jedino sto mu nedostaje elemenat zabave i osmeha na licu, posebno na tesnim krivudavim putevima o nekom off-u da ne govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko u nedelju na Frusku goru na pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kad cemo to mini maxi okupljanje?dobro Muljaz se tu ne racuna zezam se al svi vozimo ono sto zelimo i shodno mogucnostima,voli covek skuter,super!kao sto bi ja stroma,al mogucnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Uistinu bi valjalo, ali meni pre septembra opaka finansijska kriza Btw, bio sam za vikend na Tari. Joj uzivanja po krivinama na Tari i Kadinjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nema do septembra mnogo,onda dogovaramo za septembar neki datum,vikend kapiram da svima odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan vikend i to prva polovina meseca, sto se mene tice poslednja 2 vikenda sam po svadbama (ne zenim se ja, ne brinite ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li znate čiji je freewind u labosu sa sjb. vilama? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije niko on "nas" na svu srecu, al' izleda bas tuzno... nadam se da je vozac prosao nepovredjen Neki vikend cemo se valjda uklopiti, kolko smo piva izobecavali svi cemo se preparirati ako polovina ispuni obecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nista lose ja tu ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 24, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Haha pa ako mogu tu da prilegnem na par sati gde se nalijem onda ni ja ne vidim nista lose :-) Dule pa ti gradis kuci, pa jedna ploca, druga, treca... Ohohooo al ima da placas :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sto da ne pivo se 'ladi u meshalici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...