muljaz 2042 Napisano Maj 23, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da vi vozite teske lomove. Ja to nikad nisam cuo na mom motoru. Desava mi se da anlaser kad prvi put dohvatim do prekidaca tesko krene, verovatno bi trebao da se podmaze i ocisti. Onda pipnem jednom kratko i posle verglam. Uglavnom pali kao mina. Druga stvar koja nije 100% ispravna na motoru jeste zupcanik trece brzine. Malo je naostren i cuje se kao lezaj kad crkne kad je nategnut izmedjz 2500 i 4500 obrtaja. Ne ispada iz brzine i nema drugih smetnji. U Balosavi su mi rekli da kosta oko 100€ taj klinac. Razmisljao sa i sam da ga zamenim posto u manualu gledah da nije tesko doci do njega. Sve ostalo je u korektnom stanju za to godiste. Ja verovatno motor i ne mogu da prodam zato sto sam previse iskren sa kupcima. Ne umem da hvalim Sto se tice onih safova, siguran sam da nece da se popuste. Stavio sam celicne brezone i zavio do kraja, bez preteranog stezanja. Na tim brezonima ima rupica za imbus i samo povremeno proverim ako treba da se dotegnu. Ne moram nista da skidam. Prilozicu kasnije sliku kako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cjue jako retko, ali zato kad se desi baš mi zasmeta i odma počnem da tripujem da je neka havarija a zapravo nije ništa. Drugari mislim da smo se svi mi venčali sa našim vetropirima, nema ništa od prodaje bar ne po nekoj razumnoj ceni. Jedino zamena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 23, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je frajlauf, a oštećuje ga dugo verglanje zbog lošeg akumulatora, svećica ili već ko zna čega... A i vremenom dođe dan kad mora da se menja... A nekima od vas je taj dan i prošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pu malera a dobro smo krenuli sa 3 od 3 i taman kad pomislim da je to ok... moj dugo ne vergla,pali ko mina,znaci mora da je do ko zna cega posto je nov aku i svecice ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pu, taman se ponadah da je normalan zvuk , mada je veliki procenat na kojima se cuje, mozda i nije disfunkcija pitah juce za reg, na jednom mestu 15300, na drugom 15750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Maj 24, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovde rekose 16xxx i sa starom polisom osiguranja imam neki popust od 10% (naosiguranje naravno) i to izadje nesto oko 15900 sa provizijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ovde za 15300 dobijam i besplatno pranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan a ja sam kao dobio "gratis" tehnicki.... > a jos sam im dao i staru polisu,5% popusta na osiguranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti je nauk da sledece godine obidjes par agencija a mozda je u bg-u prosto skuplja usluga agencije sam amss kalulator kaze 14400 + provizija banke, ali ne znam da li im je to cena sa ili bez tehnickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja i ja treba da odradimo sledece nedelje registraciju pa javljamo u Zemuuunu koliko je! napokon malo suncaaa sreca sreca rados' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan joj a meni istekla registracija, joj a opet ce kisa, jooooooojjjjjjjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas gotova registracija,zahvaljujuci LosmiCapo-u i gm moto,sve pohvale za njih!!! jos samo vreme da se normalizuje malo pa da organizujemo neko vidjanje,djir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan koliko para? ja registrovao prekjuce za 15300, mada su priznali u agenciji da je trebalo malo vise da naplate inace, mene za malo da nateraju debili da vadim novu saobracajnu. Tj, pokusala ova seljancura sa saltera. Kaze, gospodine, ne slazu vam se podaci od prosle i ove registracije. Prosli put je navedeno da imate 2 osovine, sad ne pise nista, moracete da radite novu saobracajnu, uplata je... bla bla bla. Za malo da joj preskocim u salter. Definitivno greska tehnickog, a njena slepost i ja treba da platim. I ja u auto i pun gas na tehnicki gde se lik krstio kakvi sve kreteni rade u supu i samo mi dopise ponovo 2 osovine i spici pecat i ova smizla kad sam otisao ponovo, sva fina, prijatna i prihvati mi to tako i registrovah. Pazite da vam upisuju iste podatke kao prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 1, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa zna se ko može i pod kakvim uslovima da se zaposli u državnu službu... sve mamini i tatini, tetkini i ujkini "vunderkindi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 17200 sa sve uslugom i tehnickim.meni su tako zeznuli na skuteru kojeg sam imao,umesto sprint oni upisali sprinter,a bio sam u fazonu da se ne zezam sa njima,niko me nije ni smarao posle...ft1p bagra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jebte, tebi se isplati bezmalo da sednes na motor i dodjes ovde u agenciju i odradise papire i tehnicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I sad mi to kazes a kao da mi je tesko da dodjem naci razlog za djir i pecenje do cacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Jun 2, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u komunalnim taksama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 4, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Deki, gde si kupio onu tvoju letnju jaknu s protektorima ? Ona što liči na gladijator, al nije tolko napadna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30ee4d22a6cd96f27297c4a32d6cac4e8d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=120&wgr=897&list_total=13&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208919 Luis naravno..evo vec drugu sezonu (pocinje napokon) radi posao,kad je leto znojim se al ne nesto kriticno,tipa do 40 stepeni je ok,a nosim je non stop celo leto,od jakne prokuvam nema sanse,ako odlucis javi pa da probas moju mislim da je L,pa da ti obj kako da porucis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan I sad mi to kazes a kao da mi je tesko da dodjem naci razlog za djir i pecenje do cacka pecenje je svaki dan vruce Nego, dojke, ide li ko u Trebinje? Ja idem u cetvrtak jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Eh da nema posla.. motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 5, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Eh da nema posla.. motorom? Da nema posla opet ne bi mogao da ideš ! ( iz iskustva... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pa moto skup je, naravno da idem autobusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bobane znao sam da ces me pogresno shvatiti da nema trenutno posla pa da se ima vremena,a i para znam znam nemoguce... a pa kako Kosi sretan ti put,nek lepo sluzi bus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...