Vuleta 839 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve stvari koje sam uradio, tako se namestilo, bez reda i redosleda. Komplet guma, i guma poluge menjaca parala oci. U planu je servis: prednje viljuske, kocnica, karburatora i agregata sa par dihtunga koji piskaju ulje.Svi delovi naruceni i cekaju se. Od estetike i dodatne opreme, koferi(vec imam, fale nosaci) i sediste. Pa polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ode druzina mala, ali odabrana, na peskarenje i plastificiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Mart 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Taj kres je vec peskaren, ali ga nisam plastificirao. Zurilo mi se da ga namontiram vidim gume si vec nabavio, a kukao kako ces tesko naci Promenio Mart 16, 2021 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa bice, ako bog da, bocni nosaci kofera, u crnoj boji... onda sam resio da ga ne "sarenim" da bacim i kres u crno... Pa ajde i tegice i rucice, i tako A gume sam lako nasao, ostale samo najskuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 16, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto farbao tu zastitu auspuha, ali nisam plastificiranje radio, vozio skoro god.dana nista mu nije falilo.Drugar ofarbao sivu metalik PPG-jem, bilo vrh.Cak smo I nijansu, sive pogodili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 16, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan stvarno dobro izgleda, fabricki Da li se secas cime si farbao i kojim sistemom, citam kako treba zapeci u rerni... pa da iskoristimo i tu letnju kujnu prvi put ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 16, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar radi kao lakirer, a isto vozi motor.I ja mu kazem za to da bi farbao, kaze on skini nosim odmah.Bas mi je na farbanju silver metalik neki Mercedes, to je ta nijansa.Klasicno farbanje ppg baza+lak nista plastifikacija, pecenje. Posle god.dana voznje ni dlaka mu nije falila. Vidis I sam.Ne moras da bacas novce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru kada sam ga kupio, guma dugmeta za reset dnevne kilometraze je bila pokidana... To mi je stvaralo nelagodu svaki put kad bi pogledao u tom pravcu, pa sam nasao neispravan km sat na kp i iskoristio ga kao donora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, dok se ceka plastificaranje iskoristio sam tehniku za podmazivanje sajle kvacila, ukradenu od clana @N.F.S., a iz teme Honda Deauville 700. I stvarno odlicno radi pos'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 18, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Savet, ako jos nisi sklopio sajlu kvacila, ocisti prekidac na samoj rucici.Meni je jednom zakazao, pa nisam mogao da upalim.Nakupilo se prasine I svega, samo ciscenje,.podmazivanje same rucice I to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, uradicu to obavezno, ionako nece rucke sa plastificiranja pre Ponedeljka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Mart 18, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu kolega. Tu smo da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovako je bilo kod meneПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ofarbano, crni sprej za visoku temperaturu.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sa plastificiranja, sutra montaza p.s zastita auspuha je dobra volja majstora, ofarbao cime je imao, meni se 'dja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 26, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pristizu delovi za potrebne servise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Motor preuzet danas sa poliranja, zadovoljan sam, majstori su izvukli sta i koliko je moglo Ja sam mu picnuo lanac, sad prede. Idemo dalje... p.s cime perete filter vazduha?.. Promenio Mart 28, 2021 član Vuleta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Al se sjaji, ko nov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano April 2, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa, posto ima novih desavanja, a sve u cilju drzanja teme zivom, stigli su delovi za masinu, viljuske i kocnice. A u medjuvremenu, drug Pedja je montirao nove opanke i polepio trakice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano April 2, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas temeljno radis, samo kaci slike da uzivamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano April 8, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci materijal, nije za one sa slabijim zelucem Salu na stranu, sve ide svojim tokom, ono na sta se tokom rada nailazi je u toleranciji da se tako izrazim i prva procena potrebnih delova za sada stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci materijal, nije za one sa slabijim zelucem:kafa: Salu na stranu, sve ide svojim tokom, ono na sta se tokom rada nailazi je u toleranciji da se tako izrazim i prva procena potrebnih delova za sada stoji:vlajko:Zasto si ga otvarao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano April 8, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Oba dihtunga su pustila, kako je kazem balavila i onda je jedna stvar vodila drugoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5410 Napisano April 8, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ajde brze to, sad ce sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...