kosooki 1317 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je, bar iz mog aspekta je sto je svaki drugi motor ili vise enduro (dakle losiji za put) ili vise turer (losije za off) ili tezi ili neudobniji.... Tj, mislim da je 19/17 koncepcija tockova idealna za sve, a na to je pozeljno sto manje kila i vesanje koje je taman nege izmedju enduro i tarmac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Za off bi blio bolje da je 21" napred ali moze i ovako, sa dobrim gumama moze on da dopre na interesantna mjesta Ko je najbolji po pitanju nabavke dijelova u SRB? Trebaju mi membrane za karbove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Za off bi bilo bolje da je 21, za on da je 17, ali sa dobrim gumama se jako lepo upada u oba sveta. Za membrane ti mora neko drugi reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 28, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u 3t racing, ako ne ima firma u Nemačkoj koja ih jako kvalitetno pravi. Mogu se raspitati kako se zovu i gde su, drugar uzimao za TA. Ne bih ti savetovao da repariraš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ma vec ih je neko "reparirao" ali to nije ni za q... Ako ti nije problem raspitaj se pa javi za te svabe kako se zovu i kako doci do njih tj. kako kupiti od njih. A 3t racing-u sam slao mail ali nisam dobio odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jul 29, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na ebay-u, porucis sebi na adresu direktno. Moja preporuka bi ipak bila servis membrana na Vidikovcu u Beogradu, covjek ih pravi bas jeftino. 5-6 puta izadje jeftinije od original membrane a ne moze me niko ubijediti da je toliko losiji kvalitet Link na BJB temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Jul 29, 2014 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vec ih je neko "reparirao" ali to nije ni za q... Ako ti nije problem raspitaj se pa javi za te svabe kako se zovu i kako doci do njih tj. kako kupiti od njih. A 3t racing-u sam slao mail ali nisam dobio odgovor Pogledaj ovde Link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jul 29, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay-u nema, vec sam gledao. A nema ni na ovom sajtu sto je postavio PaPaja. Nasao sam na nekim drugim sajtovima koji se bave prodajom dijelova samo moram vidjeti kako funkcionise slanje i placanje ali prije toga cu da se cujem sa ovim majstorom sa Vidikovca. U svakom slucaju hvala. https://www.motorcyclespareparts.eu/suzuki-genuine-parts/1350704f00-diaphragm.aspx http://www.cmsnl.com/gz125-2000-y_model13796/diaphragm_1350704f00/#.U9gcMeN_vA0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ,ako neko prodaje svog freewinda ili zna nekog ko bi prodao nek mi se javi na pp.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,, od skoro sam vlasnik jedmog Freewinda, inace pasivno vas pratim duze vremena pa sam se odlucio bas za njega, vi ste mi puno pomogli u izboru.. Elem.. Kupio ga i cini mi de da mi troska malo vise bmb!! Dali je normalno da mi na otvorenom potrosnja bude oko 6l? Uz laganu voznju tj do 120? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Avgust 4, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao. Lepo da te sluzi. Mislim da je to ok potrosnja za 120km/h. Do 90 kad se vozi i kad se normalno salta ne trosi nista. Zavisi malo i od tovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i hvala na lepim zeljama! Nego, ja sam to malo ukratko za potrosnju, znaci milovanje gasa na otvorenom a neki prosek od 90km/h a po gradu bogami ide preko 7 i to dobro, a procitao sam ovde da je nekima bas mala potrosnja inace je motor 2002 god. sa 50 i nekom hiljadom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Inace motorcetom sam jako zadovoljan, imam priliku da testiram razliku izmedju Winda i BMW f650gs-a, tu je drugov kod mene na opravci,, Suzana je puuno bolja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od moga xf. na prodaju je ako ko bude zainteresovan neka se javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 4, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda wind, sto prodajes? Mitax, prvo dobrodosao, a drugo potrosnja jeste malo jaca, proveri karbove i svecicu, ali u sustini i meni po gradu pegla 6-7, ali se i pegla muski za tu potrosnju. Otvoreno mi je od 4,5-5,5 zavisno od tempa i tereta, ali nemanja je napravio i 3,7, tako da vise cinilaca je u igri, a cifra je kao sto vidis rastegljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim dihtung glave je cest problem na ovom motoru ili se varam ?koji god sam do sada video curilo mu je ulje iz dihtunga glave.Koliko kosta zamena tog dihtunga i jel to znaci da se motor pregrejao u nekom trenutku ako mu strada taj dihtung? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 5, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije cest problem, barem ja znam samo za jedan na kome je otisao. Kod mene je sve savrseno suvo evo vec cetvrtu sezonu ostrog teranja, pritom se i potrosnja od zamene do zamene krece u okvirima 50ak ml. Ali sve i da gresim, zamena je krajnje jednostavna i jeftina, somi032 je to zamenio kod majstora za tipa 1000 dinara ukupne cene. A mislim da dihtung izbija zbog sipanja vece kolicine ulja nego sto je propisana, sto je i kod njega bio slucaj. Ovom motoru se mozda mogu zameriti neke druge stvari, ali kvalitet sigurno ne, tako da ne beri brigu za to, pronadji sto ocuvaniji primerak, ti ili neko iskusniji poslusaj okvirno kako zvuci agregat i slobodno kupuj. Naravno, ne postoji nekvarljiva mehanika, ali konkretno ovaj ccm644 vazi za prilicno bullet proof agregat, u sta sam se i ja uverio iz licne eksploatacije, kao i eksploatacije ljudi iz moje neposredne okoline. uzdravlju ti potraga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru .Mislim da kod zamene dihtunga masina mora napolje tako da tesko da ce to da kosta samo 1000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan @ Kosooki, Hvala , Nego ja sam izabrao jako los primerak, izmenjao sam mu svasta dosad a kod mene je nepuna 2 meseca, trazio sam bas taj, 2000+ godiste, malo ih ima .. Reci mi dali je neko od ekipe sam karbove stelovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Avgust 5, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav razlog prodaje uzimam hondu hornet nista drugo. a inace motor je bez greske sve idealno funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za ekipu ,meni frivika trosi 4.5L kombinovane voznje...Naravno zahvaljujuci cika bokilicu...Mislio sam da ja to mogu sam al kad sam video dva karburatora batalio sam rabotu...Jos jedna stvar,ja sam presao 600 km od kako sam ga uzeo tako da ovo uzmi sa rezervom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Jako lepa potrosnja za razliku od moje, ja cu malo da prostudiram kako sta , pa cu sam, , zato pitam dali je to neko vec pokusao, Ali ventile pre toga, malo se cuju pa je mozda i to razlog sto posrce malko vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vas ima dosta iz Cacka jel neko zna ovaj motor?deluje da je u ok stanju i prodavac zvuci kao iskren decko. http://www.polovniautomobili.com/oglas5116552/suzuki_xf_650_freewind/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vlasnik ovog freewinda a o motoru sve zna kosooki kao i jos neki clanovi sa foruma pozz. Pitaj ako te jos nesto interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 14, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Uz veliku zal sto inace prodaje motor, posebno ovakav, moram da pomognem somiju i da kazem da je motor u zaista fantasticnom stanju. Nije reklama, glupo je to da radim, posebno sto smo mozda buduce kolege i sto bi motor ostao ovde u ekipi, ali motor je rekao bih zaista prave kilometraze i stanja na kakvom moze da pozavidi svako od nas ostalih sa teme. OZBILJNA preporuka da se provozas i vidis motor uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...