Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Freewind 650

Recommended Posts

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

And God said, “ Let there be light ,” and there

was light.

Progledah :-). Rekao bih da sada ovaj sredjeni far odvaljuje kako sija, jedva cekam da vidim napolju sta sam dobio

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind

Pozdrav kolege :) Kupio sam Freewinda, ne prikazuje mi brzinu, stoji na 0. Obrtaji su ok. Da li neko ima iskustva?

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Vetropir

Problem znaju da budu slomljena perca magneta koji se nalazi oko osovine u prednjem točku ("stručno" sklapanje točka :) ) i koji daje impulse tabli.

Probaj da uzmeš neki snažan magnet i pomeraš ga oko prednje osovine i gledaš hoće li se na tabli pokazivati nešto (a možeš prosto i da rasturiš prednji točak i nađeš magnet) . Ako je tako, onda je problem u ovom magnetu, a sama tabla je ok.

Ako se ispostavi da je magnetić problem, isti je i na Burgmanima 250 i 400 i možeš da probaš da ga nađeš polovnog.

A nov je http://www.2wheelpros.com/oem-parts/suzuki-magnet-34983-14g01-part.html

• Podržavam 1

Dobrodosao u vetrovitu ekipu.

Na zaloat tvoj problem relativno cest problem na windu, najverovatnije zbog ovoga sto dmitar veli. Mada mozda moze da se desi i glupost kao meni, a to su bili prljavi kontakti na konektoru table.

Da li je mnogo ako dodam 2 maglenke po 55w na postojecu instalaciju?

Nasao sam ove lampe za oko 4000 u Kit komercu, ali se bojim da su 2 H3 sijalice previse za alternator. Kakvo je vase misljenje?

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Da li je mnogo ako dodam 2 maglenke po 55w na postojecu instalaciju?

Nasao sam ove lampe za oko 4000 u Kit komercu, ali se bojim da su 2 H3 sijalice previse za alternator. Kakvo je vase misljenje?

Moj savjet ti je da poganjas LED maglenke, dobices priblizno isti nivo svjetla na cesti sa potrosnjom ~20W ukupnom.

Imas li neku preporuku? Svakako mi se dopada projektorska varijanta svetla. Posto si iz RS, prevedeno u eure, ovi Pilot projektori su oko 35e.

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Imas li neku preporuku? Svakako mi se dopada projektorska varijanta svetla. Posto si iz RS, prevedeno u eure, ovi Pilot projektori su oko 35e.

Mozda nesto ovako ?

LINK

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: nemam :(

Pozdrav drugari :zdravo: ,resih da postanem clan ekipe :moto3:,video sam ovaj oglas klik , klik i privukao mi je paznju.Jel zna neko nesto nesto o njemu,na stta da obratim paznju... Hvala puno :Mina:,dodjem pivce

Nije poznat u dosadasnjim krugovima vlasnika, ali em redizajn, em ok cena, em deluje da je u dobrom stanju, em brdo opreme... Ja ne bih casio casa da ga pogledam, posebno sto si i ti i motor u BG.

Generalno obrati paznju na stanje frajlaufa, kako menjac radi, kako masina generalno zvuci, malo obrati paznju na stanje kocnica, prednje viljuske i ako si ti neiskusan, povedi nekoga ko zna da proveri osnovne stvari oko ispravnosti i potencijalnih tragova vecih lupanja i kupuj.

U sustini su dosta kvalitetni motori, tako da nema mnogo sta da podje po zlu, i ako je prava kilometraza i iole korektno odrzavan i vozen, ima jos lom kilometara da zgazi.

Daj se u akciju i izvesti sta si uradio.

Mozda nesto ovako ?

LINK

Pre sam za projektore, mada mozda i ovo dodje u obzir. Svakako sam trenutno stopirao ovu ideju, hocu nekim drugim bitnijim stvaricama da se poigram

• U prolazu, 9 postova

Problem znaju da budu slomljena perca magneta koji se nalazi oko osovine u prednjem točku ("stručno" sklapanje točka :) ) i koji daje impulse tabli.

Probaj da uzmeš neki snažan magnet i pomeraš ga oko prednje osovine i gledaš hoće li se na tabli pokazivati nešto (a možeš prosto i da rasturiš prednji točak i nađeš magnet) . Ako je tako, onda je problem u ovom magnetu, a sama tabla je ok.

Ako se ispostavi da je magnetić problem, isti je i na Burgmanima 250 i 400 i možeš da probaš da ga nađeš polovnog.

A nov je http://www.2wheelpro...14g01-part.html

Zubi na pinjonu su polomljeni, sve ostalo je u redu. Znaci, odgovara ceo pinjon sa burgmana? Koje god? :D

Za Burgmana cu verovatno lakse da nadjem... Freewind sam nasao novo samo... za 50e i 7000din :D

• U prolazu, 9 postova

Dobrodosao u vetrovitu ekipu.

Na zaloat tvoj problem relativno cest problem na windu, najverovatnije zbog ovoga sto dmitar veli. Mada mozda moze da se desi i glupost kao meni, a to su bili prljavi kontakti na konektoru table.

Druze, tome sam se i nadao... Proverio tablu... instalaciju... sve ok... :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja