savke 643 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan 270kvm-270 piva?!tako ide u mom selu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Uvek bilo! Taman se sutra vracam, samo jos da prelomim dal cu kroz Cacak zbog guzve oko Guce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 13, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, sto se ne javi? A ko je taj sto pravi kucu od 270kvm u centru grada, i meni se pije pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo! posle duzeg razmisljanja odlucio sam da kupim freewind (neka izgura koju godinu dok ne skupim kintu za V-Stroma) nasao sam jedan u Novom Sadu, zvao sam coveka kaze da je sve ok da je redovno odrzavan, on mu je radio alnaser, vilu.. jedino sto bi trebalo da se promeni jesu lanac, lancanici i prednja guma (ali to je potrosni materijal) i cena mu je ok 1400e s tim da on plati prenos... evo linka: http://www.kupujemprodajem.com/suzuki-freewind-7282431-oglas.htm?filter_id=33321298 kako vam se cini? i da li ima neko od vas iz Novog Sada posto se ja ne razumem toliko oko samog motora pa da ga pogleda samom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mane su da nema plastike na zadnjem tocku i sto je farbana maska auspuha, sto znaci da je mozda nesto bio na boku, al opet, sve fabricke nalepnice su tu. Dobre strane su sto ima crash bas i centralni nogar. To sto je radjen alnaser, verujem da misli na dekompresor koji prosto pre ili kasnije (obicno kasnije) crkava, je dobra stvar, ali treba da se obrati paznja na kilometrazu koju je zaista presao, jer to na 42k tesko da umre. Fale tegici volana, ali u krug ovako po slikama motor deluje skroz ok. U svakom slucaju, ako kupis motor, nacices mu mane jer ne postoji motor bez mana, ali sam vise nego uveren da ces biti zadovoljan Feewindom kao paketom. Srecna kupovina, koleza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nesto poznat ovaj motor sa slika. Nemoj me drzati za rec, ali kanda ga je neko isao da gleda i nije imao pozitivne utiske. Mozda i gresim, svakako bi trebalo ga pogledati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan a kazite mi da li mozda znate nekog majstora (ili nekog od kolega) u NS? posto se ja stvarno ne razumem toliko da mogu da ga probam i da vidim da li je masina u dobrom ili losem stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je Savke raspolozen da se provoza da ga pogleda, mislim da mu je on najblizi. Ako si u BG javi se da vidis par komada koji bi trebalo da su ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije necu da kupim ovaj... malopre oko 11:30 stize mi poruka od ovog lika koji ga prodaje i kao izvini sto se ovako kasno javljam ali ipak mislim da je cena od 1450e ok i ne bih ga dao za nize, a dogovorili smo se na 1400e i on da plati prenos ili da ga odjavi... nije do 50e ali ne volim da kesim dogovor i ako on tu nije od reci kako da mu verujem za motor a ako nije dobar treba da dam oko 4-5000din za kartu busom i ceo dan maltretiranja i klackanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da pogleda neka pogleda, pa ako valja, ti mu se pojavi sa 1400, pa on ne mora da uzme ako nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako je resio da ga proda dace i za manje veruj mi. Mozda bi uskoro mogao i do Cacka da se provozas mozda napravis trgovinu :-) Deki je isto pricao da ce da prodaje svog da bi uzeo noviji auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim jedini wind u cacku, tako da ih nema na prodaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3790905/suzuki_xf_freewind/ meni ovaj motor obecava, mozda je neko od vas dobrih ljudi vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
recaxne 1 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: suzuki V - strom 650 piaggio liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da pogleda neka pogleda, pa ako valja, ti mu se pojavi sa 1400, pa on ne mora da uzme ako nece ja nemam nikog ko bi mogao da ga pogleda to mi je i najveci problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3790905/suzuki_xf_freewind/ meni ovaj motor obecava, mozda je neko od vas dobrih ljudi vlasnik Ovaj izgleda bas dobro na slikama koliko sam ja mogao da vidim na telefonu. Ja predlazem da ogvog pogledas, onaj iz Cacka je neozbiljan :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nesto razmisljam da turim svoj wind u oglase,ali nesto mi se bas i ne prodaje za 1500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan onaj iz Cacka je neozbiljan :-) O kome ti to sve vreme, poznajem li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, to je neki blesavi Čačanin koji vise voli lignje od prasetine :-) Od takvog baksuza se ne kupuje motor :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Prasetina svaki treci dan i stalno dobra. Dosadi coveku malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan U subotu pala vožnja s Duletom po Čačku i okolini, istina praseless . Freewind ko stvoren za planinske puteve. Na jednoj uskoj vijugavoj deonici je bila oštrija vožnja, pokušao da pratim Duleta i us*'o se živ . Valjda će biti još neki ovakav vikend do kraja sezone. Pogled s vrha Kablara, nažalost slikan telefonom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 21, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi deo voznje je bio ovaj uspon. https://maps.google.rs/maps/ms?msid=202158857351237090387.0004e9407afe0be14058e&msa=0&ll=43.926799,20.207248&spn=0.027787,0.066047 Ooooopaka supermoto deonica koja nikako da mi dosadi, moracu da vas vodim . I na kraju kao grand finale pogled sa fotografije i ostatak panorame koja oduzima dah . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Octobar 22, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek potraje ovo lepo vreme :-) Djole od dvih si dobio pohvale kako dobro gvintas po krivinama, niko ne veruje da ti je prva sezona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek potraje ovo lepo vreme :-) Djole od dvih si dobio pohvale kako dobro gvintas po krivinama, niko ne veruje da ti je prva sezona Pa i nije prva sezona, već druga. Samo što prve sezone nisam vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nisi ni ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomorni čoveče, ja A kategoriju imam skoro 3 mestimično kišna meseca i pređenih oko 1500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...