Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 21, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deki, ja sam na autoputu samo cuo u daljini tvoju kamionsku sirenu i Zuuuuuuuuuuuuu! Savke potpuno si u pravu za potrosnju i odrzavanje ali apetiti za kilometrima rastu, vec sam presao 3500km ove sezone a u planu je jos dosta putovanja Inace sredinom druge nedelje u avgustu idem sa drugarom u Rumuniju na Karpate, naravno ko god zeli je pozvan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Znam,znam... ponekad mu zafali brzine ako se vozi u grupi sa jacim masinama,ali sta je tu je.Ove sezone stavljamo dugi auspuh pa se druzimo i sledece sezone moj wind i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pa ti se vozi u ekipi koja ide sporije ja sam u trebinje vozio 65-90 sa povremenim iskakanjima na 110-120 nego, bando, u nedelju je motokross na brdu jeljen kod cacka (to mu dodje negde izmedju cacka i ravne gore), pa ja najverovatnije idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan gps koordinate za radoznale 43.996303,20.272286 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Niste se vozili sa Dekijem i Bobanom pa ne znate o cemu pricam :-) Ako se ide u nedelju ja sam za, jeste da ne vozim kross ali cu sigurno naci neku zanimaciju a i vreme je vise da se okupimo. Naravno placam i ono istorijsko pice :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja jebeno ne mogu da verujem sad me zove ortak na rodjendan u nedelju moram jos videti kad cu ici i da li cu uklopiti trke, ali i ako odem na kros, posle sam pretanak sa vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan i deca ga obozavaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki koliko godinica puni drugar kad ides preko dana na rodjendan? Sta ste radili devojcici kad se ovako uplasila :-) Nisam znao da mu ovako dobro stoji cna boja, bas dobro izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ko je reko voznja sutra? do 17 h popodne :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Imamo li plana?Kosooki ti na kraju ides na tu trku il ne?znas sta cisto da nas uputis u dobra cacanke kuhinje,posle cemo lako,a i ti ces ostati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 23, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki koliko godinica puni drugar kad ides preko dana na rodjendan? ma decak mali 24 godine, 190cm visok i cca 130kg zive vage ja mislim da necu ici na trku, ali se mozemo cuti 064 2100 825 kosooki ( a.k.a. Dule ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan isao sam juce na ranc orovo gnezdo preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan bando, treba mi pomoc, prilicno urengno menjam moj kofer Kappa K35 monolock za Givi e470n monolock kod mene na motoru je ovakva plasticna ploca i ona je pricvrscena na ovu plocu novi kofer bi mi dosao sa wingrack monolock plate da li se ko susretao sa ovim problemcicem? da li mogu i kako novu plocu da pricvrstim na prikazani nosac? ako neko ima wingrack plocu, neka mi izmeri minimalno odstojanje izmedju srafova molim vas za sto hitniju pomoc da bih znao da li da trampim i ploce ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan vetropiri..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jul 5, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si otvorio temu u moto opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan otvoreno fala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta uradi? pretpostavljam da malo busenja moze da odradi posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 6, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan nista jos, danas mi drugar nosi kofer u bg i menja sa ovim likom i donosi mi sutra i bice busilica u poslu ili eventualno dodanta ploca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan stigle nindza kofernjace napokon pristojan gepek , a stanje samo da odradim adapter za kacenje, jutros sam skontao kako cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Taman da dodjes posle da vidimo kako to izgleda uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta sipate od ulja u svoje masine,planiram ove nedelje da odradim servis..?Verovatno je vec pisano o tome ali mrzi me sada da preturam po temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kod mene je do sad sipano Motorex, a ja planiram Motul ili Eneos Taman da dodjes posle da vidimo kako to izgleda uzivo tesko da cu uklopiti neki vikend da dodjem do bg, prilicno krcat mi je raspored do kraja leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jja danas treba da uplatim preko računa novac za 8L motula 5100 kojeg koristim već treću godinu. Poenta je da sipas malo guscu polusintetiku ja uzimam 15W50 jer je baš toplo Dule užasan si bajker :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan lako je tudjim qrcem gloginje mlatiti :D shalu na stranu, zaista mi je gadno, jer mi je guzva na poslu konstantno, mimo toga vikendima obaveze, u narednih 10 dana zakopavam se u temelj za kucu, moram malo do mora sa devojkom..... trebalo bi ovaj ili sledeci vikend do bg, ali autom sto se ulja tice, jel savetujes 15 50 gradaciju generalno? jer meni je ovog Motorexa sto je bilo u motoru beznacajno malo potrosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...