Obelix 140 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Na moto skupovima je postalo uobičajeno da u okviru programa imamo i nastup striptizeta,plesačica... Na prošlogodišnjim skupovima nas je najčešće zabavljala jedna djevojka...da joj ime ne spominjem javno. Iako je njen nastup stvarno izvanredan,organizatori imaju problem,jer je ,zbog dupliranja skupova a i njenih drugih obaveza, često zauzeta, pa ne može udovljiti svima koji su zainteresovani za tu vrstu programa. Molim one koji imaju kontakt sa zaineteresovanim djevojkama ( a zašte ne i striperima ...???...) da prijedloge proslijede na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ( a zašte ne i striperima ...???...) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedna za radionicu. Bice dobro i za posao, vise cu vremena provoditi tamo. Stoga predlazem musterijama da se udruze i kupe mi jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedna za radionicu. Bice dobro i za posao, vise cu vremena provoditi tamo. Stoga predlazem musterijama da se udruze i kupe mi jednu. Tebi nema spasa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedna za radionicu. Bice dobro i za posao, vise cu vremena provoditi tamo. Stoga predlazem musterijama da se udruze i kupe mi jednu. Tebi nema spasa ;D U pravi si DiRRty,Marko je već u postu o Meridijan banci počeo da priziva razvod,podjelu kuće i radionice sa ženom....ma navataćemo nešto i za tu radionicu pa da čučimo kod njega, praveći se kao da ti imamo nekog ...posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ne NESTO, nisam ja zidar da delim ribe na dobre i jako dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Marko moracu da te posetim jedan dan.Poceo si da sitnis treci pubertet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ne NESTO, nisam ja zidar da delim ribe na dobre i jako dobre. Pa zar ti sumnjaš u mene...???? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ne sumnjam, ali ako gospodarica procita ovo vratice me na prirodne mere. U mom slucaju je to - manji od makovog zrna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ako teba razvuci koju picu tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu devojku, samo da uzmem br. telefona pa cu da ti ostavim, zove se Marija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jednog stripera iz Bn radio je već jednom kod nas Aco "lampica" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu devojku, samo da uzmem br. telefona pa cu da ti ostavim, zove se Marija aj postavi ovde tako da bi svi mogli da je zovemo kada treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedna za radionicu. Bice dobro i za posao, vise cu vremena provoditi tamo. Stoga predlazem musterijama da se udruze i kupe mi jednu. Od mene dobijaš šipku da ima gde da se nakači ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba jedna za radionicu. Bice dobro i za posao, vise cu vremena provoditi tamo. Stoga predlazem musterijama da se udruze i kupe mi jednu. Od mene dobijaš šipku da ima gde da se nakači ;D pa valjda ce imati gde da se nakaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu devojku, samo da uzmem br. telefona pa cu da ti ostavim, zove se Marija aj postavi ovde tako da bi svi mogli da je zovemo kada treba... Pa ne bih bas da kacim ovde da ne bi posle cimali devojku i oni kojima ne treba. Kad zatreba posaljite mi poruku pa cu dati br. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja druga Somija Glavonju skida se covek dzabe samo ga treba naliti pivom,a da vidis kako densuje...Covek samo ne dozvoljava pipanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan e sada ozbiljno , mislim da Sale Arhangel ima broj devojaka koje su prosle godine igrale kod njih u batocini.Ako hocete slidze ima i njih i to dobrih samo reci brete moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan e sada ozbiljno , mislim da Sale Arhangel ima broj devojaka koje su prosle godine igrale kod njih u batocini.Ako hocete slidze ima i njih i to dobrih samo reci brete moj Jbt,al sam se sjetio teme....ima da nakupim brojeva od riba,uh..još ću početi da makroišem možda postanem omiljeni lik na forumu kada popunim imenik.??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...