soony 217 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam neke topo karte u elektronskom obliku (@ brm-brm hvala ) i sad hocu da ih spojim pre stampanja na papir ali treba mi pomoc, nasao sam ovaj super program za pravljenje panorama medjutim jako me zeza kada radim preklapanja jel nikako da izbegnem problem oko pojavljivanja takozvanih ghost delova slike. Jel zna neko kako da izbegnem ovo ? Ako ovo uspe kako treba dobicemo jako dobru putnu kartu u razmeri 1:300000 koja bi u formatu 50x70 ispala oko 450din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li probao u foto šopu? Nije to klasična panorama tako da će PS biti super za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...