Jump to content

Moto Zajednica

Moto tura kroz slovenske, austrijske, svajcarske, francuske i italijanske Alpe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

Vrlo lep putopis i još lepša priroda. Čestitam. Upravo planiram putovanje po Alpama, pri čemu bi svakako hteo obuhvatiti i okolinu Grossglocknera u Austriji. Bilo bi mi korisno, a bio bi ti i zahvalan da svoj put prikažeš na Googleu ili još bolje kao GPX fajl za Garmin.

:zdravo:

Jovan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 29 postova

Vrlo lep putopis i još lepša priroda. Čestitam. Upravo planiram putovanje po Alpama, pri čemu bi svakako hteo obuhvatiti i okolinu Grossglocknera u Austriji. Bilo bi mi korisno, a bio bi ti i zahvalan da svoj put prikažeš na Googleu ili još bolje kao GPX fajl za Garmin.

:zdravo:

Jovan

Evo Jovane link o routi, stvarno sam hteo da ti precizno nacrtam, ali mi se neki delovi "gube" posle ponovnog otvaranja. Stavio sam znakove gde su slike slikane, prikazane u putopisu, nadam se da će ti i to nešto značiti. Još samo toliko, da nigde nisam išao "autostradom", gde se plaća. Planiraj, odradi, i opiši nam! http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=201261942686896893365.0004a0f99c1503de960f7

• Podržavam 1

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Случајно сам видео путопис и остао без речи... :staa2:!!! Одлично написано, баш добро!!! Још боље илустровано сликама предивних предела које си имао привилегију да видиш. Један од бољих (ако не и најбољи) путопис који сам прочитао...

Свака част! c074.gif0038.gif

• Zainteresovan, 841 postova
  • Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v

Tek sad procitah putopis, i nije mi zao sto sam ,,zakasnio ,, . Uzivao sam u ovom hladnom zimskom danu , citajuci i gledajuci vas prilog...

Nemam rijeci...

:takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja