Uzelac 82 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam kacigu i prodao motor nakon 10 dana, nosena par puta. Imam drugu koja ce posluzi za ponekad, a nije izvesno da cu uskoro kupovati moto, ne trebaju mi dve pa ovu prodajem. ne znam iz glave koja je velicina, xl li xxl, mozda je i neka numericka oznaka, provericu pa cu dokucati. cena je 220e, nova me kostala preko 500 kontakt na pm li 063 440809 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj uslikaj i okaci slike. I naravno, proveri velicinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je 64/65, tako pise u njoj. Slike: Jos poneka slika, i ove, na liku za ceo album: https://picasaweb.google.com/uzelac/SchubertR1YellowFire?feat=directlink Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan a joj pa gde 64/65 kaciga je extra samo je malo, mnogo, velika za mene steta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Druga kaciga mi je Arai XL i jednako mi dobro stoji kao ova. Mnogo je do oblika glave i kalupa. No, ko nosi L i manje, nema sta da trazi sa ovim Schuberthom, sem da u njemu pliva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...