RoganXT 0 Napisano Mart 3, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan http://www.veerubber.co.uk/home/ da li je neko imao iskustva sa ovim gumama ili je nacuo nesto o njima,.cijene su prilicno povoljnije od konkurencije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko iskustva sa ovim gumama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 26, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja video...masovno se koriste unutrasnje i cini mi se da nisu loseg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan gde ima da se pogledaju ove gume i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na oba freeja,presao sam sa njima oko 3000km,i za sad je sve ok,jos uvek su kao nove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan To je firma sa Tajlanda i ovde je jako popularna sa gumama za pikupove, ne koriste ih nesto preterano na motorima ali mislim da su oni i novi na tom polju. Znajuci Tajce nebi trebalo da su loseg kvaliteta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan :care: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre su svi Derbi motori imali te gume ne bi oni valjda stavljali da su lose ipak je to dobar brend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro, a gde ih ima, posto su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8555-avon-i-vee-rubber/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26873-gde-nabaviti-ove-gume/ Ne znam koliko je ovo aktuelno, ali imas po nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...