Xnikolax 109 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan treba mi imatacija karbona, tj ona folija posto sam izgulio lap top pa zelim samo gornji deo da presvucem time... znam da nema veze sa motorima ali znam da se koristi u te svrhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6251 Napisano Mart 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6151 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rešenje tvojih problema: http://www.gl-tuning.com/podkategorije.php?id=296 Presvlačio sam delove od motora i veruj mi prva liga je !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 109 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan hvala za savet nego meni treba komad 30x40 pa reko da ne kupujem ovako negde jer uglavnom mogu samo vece povrsine pa reko ako je nekome ostalo a ako ne kome bude trebalo imacu ja kad uzmem neku od ovih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...