spori 63 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Daj nemoguce??! Imas neki kontakt od tog apartmana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, ugodne slike u ovo doba godine! I mi smo lani u maju bili na Krfu samo su nam cijene smještaja i trajekta bile malo drugačije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Mart 7, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Sale iputopis i ono BMW je BMW. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Daj nemoguce??! Imas neki kontakt od tog apartmana? Idi na sajt BELVI TRAVEL ,letovanje Grcka - Krf apartmani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, ugodne slike u ovo doba godine! I mi smo lani u maju bili na Krfu samo su nam cijene smještaja i trajekta bile malo drugačije... Pre nego sto smo krenuli pokusavao sam da saynam sve o cenama ali nisam mogao da prodadjem na netu. Kada tamo stignes malo se raspitas i saynas sve sto ti treba, odnosno sto bi placao nesto skuplje nego sto moras. Ako iyvrsis reyervaciju povratne karte ya trajekt cinimi se barem 24 sata ranije karta je ynatno jeftinija. Ako je ne reyervises u luci moye da se reyervise u turistickoj agenciji TAMO DALEKO ispred Dasije. U svim mojim putopisima uvek se trudim da eventualnim citaaocima pruzim podatke koliko sta kosta, odnosno koliko para ti treba da odradis turu, a ne sta sam jeo pio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan a ne sta sam jeo pio. Bas tako...samo nekada i to utice na ukupnu cenu putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Katica i Dusan svetski putnici . bili su sa nama na Thailandu pre par godina. Lesa, pozdravi ih obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Octobar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na ostrvu nismo jedini old tajmeri. Druže ovaj nije oldtajmer... Ovo je replika Caterham-a Super 7... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 28, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, jako brz auto, ponaša se kao karting, ali stvarno ne vidim zašto je to bio razlog da "digneš" ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...