Cigo 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan u srijedu 06.06.2007.6 clanova MK-ARHANGEL krecu za Ameriku planirano je da predju za 30 dana 10000.Km.Motorima.Pripreme vec dugo traju ali je sve do naj sitnijih detalja isplanirano pasosi vizirani motori kupljeni i terensko vozilo koje ce na tome putu da ih prati bice slika i izvjrstaj sa toga putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ,cuo sam o tom putovanju, u pitanju je neka svadba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan u srijedu 06.06.2007.6 clanova MK-ARHANGEL krecu za Ameriku planirano je da predju za 30 dana 10000.Km.Motorima.Pripreme vec dugo traju ali je sve do naj sitnijih detalja isplanirano pasosi vizirani motori kupljeni i terensko vozilo koje ce na tome putu da ih prati bice slika i izvjrstaj sa toga putovanja. Cigo, nemoj da prodju pored moje kuce a da mi se nejave, gde god da su u radijusu od 250 milja ja doalzim. Obavezno im reci da se jave, poslao sam ti poruku sa mobilnim i adresom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sve putuje? Kuda, kako? Nema informacija ni na vasem sajtu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan e o ovome jedva cekam da cujem detalje i vesti...to je za koji dan...e pa momci sretan put i da vas sreca prati...respect! nista manje nisam ni ocekivao od takve ekipe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9782 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 4440 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazite na zapadnu tj. severno zapadnu obalu dase javite 100%;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 5, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bravo starci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 5, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci! zelim vam srecu, lepo vreme i suve puteve! naravno mi (obicni smrtnici) cekamo putopis sa gomilom fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomicad 0 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan putuju Ćofa Džeger, Oskar, Bojan interagent, Koja, Ljubiša perutan i tamo mislim da ih čeka dotični član Mike. kopuju Harly-e, sem Bojana koji kupuje koliko ja znam bmw 1200 lt i Dodge Ram pick up - od 6700 cm3, registovan za 8 putnika + teretni deo, onda možete zamisliti koliko je to čudo, kao pratnja motociklistima. put traje nekih 30 dana, prva destinacija Čikago pa polako na jug do Floride i Majamija pa onda uz obalu do NY. oko 7000 milja ukupno. motori i dodge na brod, u kontejner a bikeri u avion. jedna od tura zvane Bikerski san", zar ne? ovo na slici je ekipa koja odlazi put USA, sem moje malenkosti jer nisam našao u USA da kupim Beverly 500 .Šta znaju glupi ameri šta je prava mašina!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put, occekujemo redovne izvjesstaje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ide se u trgovinu ;D putopis i gomila fotografija obavezna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i sve pohvale za Arhagele, neka vas lepo vreme i sreća prati ceo put i da vam sve bude kako vi želite, a to vam ja želim Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan S R E T A N P U T M O M C I ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa jutros poletela sa Surcina! Srecan put braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 6, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko znam motori su vec kupljeni, sad idu samo da ih preuzmu hmmm moracu da popricam malo sa nekim od njih kad se vrate da vidim koliko bi me isp'o harley kad bi ga dovlacio iz ameriku posto znam da su tamo mnogo jeftiniji u odnosu na cene u jEvropi jos jednom ... Srecan put momci i nek vas sreca, lepo vreme i dobar put prate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale, srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce nositi u Americi boje MK ARHANGEL dok budu jahali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Boje se ne skidaju a zasto bi se skidale zato sto su ispisane cirilicom nosice boje i nije to prvi put da boje Arhangela krstare Amerikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte svakim delom tela! Za našu dušu šaljite fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan momci neka vam je sa srecom i da se lepo provedete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast poznajem ekipu neka im je sa srecom i neka se provedu i za nas sretno ARHANGELI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera bratijo, pokažite njima tamo kako se jaše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Arhangelima, przite Ameriku....samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Puno sreće, uživajte ka' što bi i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...