jeti 2 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan Regal Raptor DD250 E9---- motor mi se na oko strasno svideo,sedenje,voznja i uopste ceo utisak je extra.ima strasno malu potrosnju i kako god da ga vozim 3l nece da predje. vel pozzzz za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidjaju mi se motori ovog tipa, ali ovaj je stvarno lep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor posteno, reci mi javljaju li se neke vibracije u voznji i kada i naravno dobrodosao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao jeti drago mi je da si se snasao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na BJB. Reci nešto i o sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan iz Valjeva sam tj.Mionice.ozenjen imam cerkic,radim kao obezbedjenje i malo sa autima.opusten i volim druzenje i sve lepo sto ide uz to---casica,pasulj kod tome u B.Basti i sl.))) zato sam i kupio motor jer sam kroz druzenje zakljucio da su bajkeri naj momci.i tako,ovo mi je 1 motor i nadam se da cu dugo god.biti u ovoj prici.imali smo lepih tura proslo leto-zlatibor,drina,tara,mokra gora,ovcar banja itd.tako da sam u 1 god. moje voznje presao 6000km.za pocetak nije lose.moj brat i moj kum su mi najcesca ekipa i ima jos 2-3 momka iz mionice sa kojima idemo u voznju.sve u svemu meni je toliko to lepo i dobro da nema dalje.za ovo leto planiramo odlazak na more preko bosne i normalno dole da stavimo prve tetovaze )))). pozzzz svima i hvala na gostoprimstvu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan ako mi verujete momci na motoru u toku voznje nama nikakvih vibracija,vozio sam ga pored Drine 120 ma kao vetar je,nista bas da bi ga stavio u neku losiju kategoriju--za sad -- doduse moje iskustvo je malo ali momci koji duze voze i koji su ga probali kazu isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 28, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,prelepa masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...