acim 768 Napisano Februar 27, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prva verzija Mivv Suono auspuha za FZ1 nije imala stoper za centralnu nogaru. U pitanju je komad prohromskog lima koji je na novijoj verziji zavaren kao na slici: Poslao sam mail Mivvu pre izvesnog vremena i oni su bili ljubazni i besplatno mi poslali dva komada i objasnili kako treba zavariti (da sam mogao da odvezem motor, zavarili bi oni): Zaista sve pohvale, to je prava briga o kupcima (bez obzira što nije velika vrednost). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Mart 30, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Stoper je konačno zavaren Nije baš kao na gornjoj slici, situacija "na terenu" je bila drugačija, ali je super odrađeno. Aparat za varenje TIG, majstor Luče iz Smoljinca, kod Požarevca. Dobra stvar sa TIG-om je da ne oštećuje obojene predmete u blizini, znači zavareno je na samom motoru bez skidanja. Materijal je AISI 304 stainless steel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...