RoaD GunneR 13 Napisano Jun 4, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak 28.05.2007 desila se teska nesreca u Melencima pored Zrenjenina, za sada jos uvek nije poznato ko i na koji nacin je izazvao nesrecu, svakim danom se javlja nova prica ni nalik prethodnoj, ono sto su zatekli policajci koji su dosli na uvidjaj jeste. motor ostecen sa prednje strane, juga ostecenog sa zadnje strane, za volanom juga paraplegicara koji je koliko je meni poznato prosao bez povreda(pitanje da li je isti bio u jugu u trenutku nesrece), i decka koji je lezao na asvaltu sa teskim telesnim povredama (vlasnik motora tvrdi da je decko koji je povredjen upravljao mototrom) ali s' obzirom da i vlasnik motora ima vidnih povreda glave tesko mu je poverovati). Epilog je da se nesreca desila oko 04:10h ujutru, da je policija i hitna pomoc obavestena posle 04:30 i da je unereceni prebacen u bezsvesnom stanju u Zrenjieninsku bolnicu odakle je upucen u urgentni centar u Beogradu u pratnji medicinske sestre, koja je pri tom odrzavala unesrecenog u zivotu rucno bez aparate za disanje jer je doktor koji pregledao unesrecenog bio pijan ko letva i ako ga je odma uputio za Beograd zbog teskog stanja nekim cudom je zavboravio da 'dodeli' aparate za disanje. Po informacijma koje sam ja uspeo da dobijem sa mesta nesrece nema sanse da je unesrecni vozio, ali to je sada manje bitno, decko je 99% bio suvozac a od opreme nije imao ama bas nista. Razlog sto tek sad ovo pisem je zato sto nisam zeleo da prerano stavljam decka u crnu hroniku jer je brat moje devojke i odlucio sam da cu ovo da pisem samo u rubrici MOTORISTI NA DRUMU!!! Iako je povredjeni bio u kriticnom stanju znao sam da ce se probuditi iz kome samo zahvaljujuci tome sto je mlad (23) i sto je krupan da ne kazem mrcina od coveka, nasuprot tome sto su ga doktori optisali on se juce probudio iz kome, svestan je, na zahtev oca je uspeo da pomeri obe noge i ruke ali su ga zbog visoke temerature ponovo uspavali i trebali bi da ga dalje tokom nedelje da operisu ko zna sta vec jer jos uvek nisu uspeli da utvrde kojih sve povreda ima. Za sada sedam rebra polomljenih-probijeno jedno plucno krilo,teske povrede glave (jedno uvo su morali da mu prisivaju), jedan prst na ruci je morao da se odstrani , svi se nadaju da nema vise ozbiljnijih povreda.Kada budem saznao tacne uzroke nesrece podelicu ih na ovom mestu sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Zelim mu brz oporavak! Ako je za utjehu, i ja sam bio 8 dana u komi i pored slicnih povreda sa rebrima/plucima imao sam jos dosta tezih povreda, pa sam se hvala Bogu oporavio, sto i njemu od srca zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak OPREMA OPREMA OPREMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jebote kakav horor... Želim mu brz oporavak. Totalno se sjebem kada čitam ovakve postove... Misirac, potpuno se slažem sa tobom. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Zelim mu brz oporavak! A sto se opreme tice prilazem sliku: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto se vidi iz prilozenog (slika je sa planine Jelice na povratku iz Ivanjice) ja ono ni na pisanje bez opreme shvatam bukvalno I PRIDRZAVAM SE toga, sto i ostalima toplo preporucujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...