stunt boy 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: srbobran Prijavi odgovor kao problematičan kao sto u nsalovu pise predstojeceg vikenda ja u kuli moto skup.. prosle god je bilo jako fino (bar meni).. ne znam detalje i program (ako saznam kacim) ako neko zna nesto vise neka pise i naravno da vas vidim u sto vecem broju U organizaciji i finansiranju moto susreta im pomaze kompanija M&B Rodic , sto je jedan od garanta da ce sve biti na visokom nivou.Mesto odrzavanja je Rodicev sportski centar u okviru kojeg funkcionisu: 1.Teniski klub 2. Karting staza 3. Carda sa veliku restoranom i bastom 4. Dva jezera ( za kupanje i pecanje) 5. itd...... Program je kao i na ostalim susretima ; razne igre , defile, koncerti, itd.... Kvalitet pica , klope, muzike , smestaja ,toaleta i ostalih stvari bitnih da bi se bajkeri osecali ugodno garantuje kompanija M&B Rodic tako da u uspeh ovog susreta netreba sumljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi ovde trebalo da se jave neko od organizatora skupa i da lepo napise program za sva tri dana al ajd kad nema njih pisace mo mi koji nesto znamo o tome,u subotu znam da od grupa svira kerber i jos neki...defile je u 16 casova a street fight je u 17 casova,ulaznice su 300 dinara ,zenski svet i deca besplatno,toliko od mene i mislim da vredi posetiti ovaj skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je davno upisano. JoooooJ KERBER! Svaka ima cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na flajeru,sem kombinacije smak/kerber, ima u subotu i st. george,koji su dobri ali bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nege neki kamp?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan koliko je kula udaljena od novog sada? http://:-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oko 50,60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prosle godine ici cu i ove.Meni se svidja u Kuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PITON 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: TITEL Prijavi odgovor kao problematičan Klinac mi ima rodjendan pa ne mogu doci. Pozdrav Kuli i svima lep provod!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je susret vec u toku , malo je neozbiljno od strane organizatora da nije dostavio odgovore na postavljena pitanja i jos ponesto informacija. Srecom nama nije daleko , pa cemo doleteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mara 0 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: ns Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je susret vec u toku , malo je neozbiljno od strane organizatora da nije dostavio odgovore na postavljena pitanja i jos ponesto informacija. Srecom nama nije daleko , pa cemo doleteti. slazem se sa covekom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Krecem. Vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
minjahunter 2 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: R 1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ja sam sad dosao kuci jer smo imali mali UNLFAL ...drugar je na ulasku u kamp pao sa zutog suzukija gsr...posto je ulaz bio katastrofalan ali ajd sta da se radi livada je to...i slomio je saltaricu,fazaster :-\ pa samo morali da krenemo pre mraka kuci da ne bi bilo zezanja nocu...inace ono...verovatno tek veceras pocinje zurka ! ne mogu da sudim kako ce biti inace svaka cast ljudima koje smo zaustavili i koji su stali..mislim u Zmajevu...pa smo svi onako zajedno trazili gde je skup u Kuli...nas mozda 30-40 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Jun 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan U Kuli je dobra atmosfera i pozitivne su vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odličan susret, dobar sadržaj, lepo mesto, šteta za blato, sve ekstra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Jun 10, 2007 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan kao sto u nsalovu pise predstojeceg vikenda ja u kuli moto skup.. prosle god je bilo jako fino (bar meni).. ne znam detalje i program (ako saznam kacim) ako neko zna nesto vise neka pise i naravno da vas vidim u sto vecem broju U organizaciji i finansiranju moto susreta im pomaze kompanija M&B Rodic , sto je jedan od garanta da ce sve biti na visokom nivou.Mesto odrzavanja je Rodicev sportski centar u okviru kojeg funkcionisu: 1.Teniski klub 2. Karting staza 3. Carda sa veliku restoranom i bastom 4. Dva jezera ( za kupanje i pecanje) 5. itd...... Program je kao i na ostalim susretima ; razne igre , defile, koncerti, itd.... Kvalitet pica , klope, muzike , smestaja ,toaleta i ostalih stvari bitnih da bi se bajkeri osecali ugodno garantuje kompanija M&B Rodic tako da u uspeh ovog susreta netreba sumljati. E da je bilo na toj lokaciji bilo bi do j..ja. ??? Jos su nas otresli sa Rodicevog sportkog centra kad smo pokusali da se okupamo- pre kise. A svi naravno poneli kupace gace a ne kisne kombinezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da,ovi rodicevci na jezeru i nas oladili.Kao sezona se otvara 16..Ako izuzmem neke propuste organizatora( wc- nichts, na ulazu bilo rupavo pa su se ljudi masovno valjali po blatu,bez kafe u subotu pre podne sigurnokao i u petak uvece) bilo je sve ok.A da i bez ladovine znacajnije. Ma u sustini bas je bilo dobro. PS iz bisaga mi je neko oladio pojas momka iz brckog koji ga je tu ostavio u subotu da ga ne izgubi,pa zadovoljnoj lopurdi zelim mnogo uspesnih padova i ispravljenih krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jun 10, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Bio vidio cuo malo ih je kisa omela al su ipak morali ulaz da naprave i za slucaj kise ja sa svojim motorom nisam mogao ni da udjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Sem blata na ulazu je stvarno bilo OK, potpuno pozitivna atmosfera! Idem i sledece godine! P.S. Puno pozdrava za Lauru i Dadu iz Kule koje su nam pozajmile cebe da se ne bi smrzli preko noci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa ostalima da je bilo dobro,a sledece godine ce valjda ispraviti propuste koji su bili ove god,mislim na obezbedjenje ulaza u slucaju kise-ako bude na istom mestu,wc.sve ostalo super i atmosfera veliki plus.veliko pozitivno misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 11, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi daj te neke slike , verujem da je bilo dobro , ali bez dokaza ................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 27 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bili smo "oci u oci", a nismo se upoznali... Ja sam ovaj na cetvrtoj dole levo sa aparatom u ruci, i moja gospodja pored Evo da uzvratim slikom: Bio vidio cuo malo ih je kisa omela al su ipak morali ulaz da naprave i za slucaj kise ja sa svojim motorom nisam mogao ni da udjem Mozda ovaj motor? Razne sekte Malo atmosfere... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...