fandjo 0 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Monaco Motocikl: SUZUKI GSXR 750N Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih da mi neko napise tvornicke vrednosti za MIKUNI BS TYPE 38mm. visina Igle,koliko krugova dizne treba drzat otvorene itd. nemam mogucnosti testa na vacuum sve bih sam uradio kad skinem karb i stavim na sto. Saug u zadnje vreme ne radi ali samo kad ga verglam da upali, kad vratim saug bez gasa upali i na hladno vreme. dali to ima veze sa baterijom jer kad ga spojim na auto kablovima i povucem saug upali iz prve. Inacr motor radi odlicno samo stelovanje fali.Prije nego sam menjao dizne sa originalima MAJSTOR mi je rastelovao na UHO i tako razjebo tvornicko podesavanje.Inace sve dizne su menjane zbog toga sto je prelivao i trosio gorivo,a prvenstveno zbog boljke ovih modela ovalnosti "Needle jet". Tako trebam tvornicke mere da podesim sam zrak minimum visinu igle, plovka itd. poz Fandjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...