^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 26, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo .. imam 1 pitanje ... a to je : Sta mislite koliki je posao izvaditi i zameniti zupcanik od kurble koji ide u radilicu (tj na koji se kaci ku rbla) ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tebra koji motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 26, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia rx 125 '96 Extra slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 27, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pkusaj da najdes sliku na netu iz manuala pa vidi kako je sve to ukaceno mozda ce trebati samo da skines bocnu deklu (nisam probavao samo dajem predol ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 27, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Ipak necu biti sam svoj majstor pricao sam sa nekim ljudima koji voze rx-a i tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...