lionskillol 1 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi molim vas sto pre mi odgovorite,hvala unapred. Da li je potrebna dozvola za mali deciji motor od 49 ccm???? Evo link slika od motora http://www.kupujemprodajem.com/photos/oglasi/3/74/7124743/7124743_46456_680268718668126_1065499874_n.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pitanje jedno: vozacka mi istice 02.2014 jel mogu ja sada da je promenim? na sajtu mupa pise najranije 30dana pre isteka,ali me zanima kakva je situacija u praksi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 6, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi molim vas sto pre mi odgovorite,hvala unapred. Da li je potrebna dozvola za mali deciji motor od 49 ccm???? Evo link slika od motora http://www.kupujemprodajem.com/photos/oglasi/3/74/7124743/7124743_46456_680268718668126_1065499874_n.jpg nije potrebna dozvola,jer to nemoze-nesme u saobracaj nemoze da se carini,nema papire,nema svetla,migavce,nema nista.to upalis i teras po nekom skolskom dvoristu ili nekoj ulicici gde nema saobracaja,AKo vidis policiju,ugasis, stavis ga pod misku i polako prodjes i cukoris ako te nahvataju sa tim u saobracaju,nece ih dozvola mnogo zanimati,al ostalo hoce itekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje jedno: vozacka mi istice 02.2014 jel mogu ja sada da je promenim? na sajtu mupa pise najranije 30dana pre isteka,ali me zanima kakva je situacija u praksi? Ситуација у пракси је таква како пише. Можеш и сада да промијениш, али мораш да пишеш низ неких молби (типа, нећеш бити у Србији од до), плус да се уплати нека огрмона такса, тако да се заиста не исплати. Најбезболније и најсигурније је да сачекаш јануар, фебруар, па да мијењаш. Ако заиста нећеш бити у Србији од јануара до марта 2014., можеш да оставиш пуномоћ за продужење вд... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ok nije mi to bas sad hitno,nego treba da odem za koji dan da izvadim medjunarodnu vozacku,a ona vazi 3 god ili do isteka ove obicene vozacke(zavisi sta bude pre),a meni je to ko sto napisah u februaru,pa sam zbog toga mislio da zamenim ovu rozle za novu,al jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1128 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prijavi da si izgubio. Onda izvadiš novu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...