mozdaikazem 0 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, Celog zivota se divim dvotockasima, ali nikad nisam imao prilike da sednem na jednog. Preferiram kruzere, znaci ne brzince. U poslednje vreme se bas razmisljam da pocnem da skupljam pare za neki (kineski recimo). inace sam student, pa ce to biti "malo" teze.. Gledao sam kinroad 250 (i takve Prince... itd) pa takav nov bih mozda i jurio. Takodje mi je veoma interesanta Yamaha Virago polovna naravno... Ovo su moji problemi. Trenutno sam u BGu, a inace zivim u mestu koje je udaljeno 250 km od BGa. Motor koji bi evetnualno pazario sluzio bi mi za voznju po BGu i za odlazak u moje rodno mesto i naravno voznja tamo.. Interesuje me da li bi neki jeftiniji model mogao da istrpi putovanje tipa 2 puta mesecno od 250km (u jednom pravcu). I jos jedna stavka , kako da sacuvam motor u BGu, nemam ovde garazu tako da bi morao da stoji na parkingu ispred zgrade. Kako se inace cuvaju motori koji nisu garazirani, od kradja i slicnih incidenata... PS: videh da sam promasio podforum prosli put.. tako da evo i ovde teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10623 Napisano Februar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nevidim zasto bi to bio problem , ako je u dobrom stanju, bilo koja 250ccm masina ce bez problema istrpeti 250km voznje u komadu, (predpostavljam da nemas 150kg) isli su ljudi i na duze puteve sa slabijim masinama a sto se tice kradje naoruzas ga lancima, disk blok, sajlama, alarmom i nadaj se najboljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na oko 160 km og bg-a, isto studiram i isao sam keeway-om (speed 150) do bg-a i nazad, potrosnja smesna, problemi u putu nema, osim sto mi je dupe trnulo nekoliko puta , vece zamerke nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozdaikazem 0 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 82 kg kad se bas podgojim, tako da tezina nije problem i visina 179 ... Ma sve OK, ali ostavljanje na parkingu mi je najteze... Kakav sam inace baksuz dicice mi motor za 2 dana Ja nesto gledam kinroad xt250 ali svaka sugestija je dobrodosla. Koji je kinez najbolji pitanje je sad!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulka 2 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Imas na "kupujem prodajem" ili na "polovni automobili" Suzuki Marauder 250, 2002 god, izgleda super a cena je razumna... Vozio sam taj motor pre par godina, i mogu ti reci da je super pouzdan (plus trosi k'o upaljac, a registracija je par 'iljada). Inace ja sam 185cm i 95+ kg i bio mi je malcice mali, verujem da bi tebi motor te velicine bio savrsen. Kinezi su OK, al' Japanac je Japanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na oko 160 km og bg-a, isto studiram i isao sam keeway-om (speed 150) do bg-a i nazad, potrosnja smesna, problemi u putu nema, osim sto mi je dupe trnulo nekoliko puta , vece zamerke nisam imao objasni mu kako je isao do kosova i nazad i to ce ga definitivno ubediti da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Eh ja na to potpuno zaboravio , moto skup na kosovu, krenuli smo iz jagodine, ja najslabiji u grupi+kinez, i mogu ti reci da nisam nesto mnogo zaostajao za njima, uglavnom krstareca brzina oko 80-100kmh, bez ikakvih problema, nije ni stucnuo, najbolje ulozeno - dobijeno je po mom misljenju speed, ostale kineze nisam vozio, potrosnja smesna. Moj ti je savet da uzmes speeda vozas jedno 2-3 sezone, i posle ces znati koji motor zelis. Drug je isao GPX-om, i dao mi nadimak kinez, njegov japanac je samo utihnuo na granici sa kosovom, ostali su se cudili kako smem da "bijem" toliki put sa kinezom i cekali samo da stanem negde, ali to se naravno nije desilo, ove godine mozda padne i more kinezom ali videcemo, uzeo sam drugi motor ali mog kineza necu prodavati, pruza i vise nego sto trazi. Toliko od mene, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan opet nisi reko sve .. taj kinez "keeway-om (speed 150)" je isao gas u patos Kraljevo -Granica (srpska na kosovu) prosek brzine je bio 100km/h a na pojedinim deonicama 110km/h .. (znam isao sam iza) pri povratku je isao preko kopaonika (veliki uspon) ! sve ukupno oko 500km za tri dana BEZ PROBLEMA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas li nekog ortaka u BG u (rodjaka) pa parkiraj motor kod njega. Pitas ljubazno nekog da parkiras u dvoristu, ukljuci diplomatiju + tegla ajvara kad se vratis od kuce kao lezarina. Znace to varoshani da cene Iskreno meni se ona Virago varijanta vise svidja. Bilo je tu vremesnih ali jako dobro ocuvanih masina po oglasima. Cena, naravno vrlo razumna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan eh da hvala peconi na upotpunjavanju posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...