zvonmi 12 Napisano April 17, 2011 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala domacinima na izuzetnom dogadjaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan MK WARRIORS se zahvaljuje svima koji su nam pruzili cast da ih ugostimo.Nadamo se da nije bilo nekih vecih propusta,a ako se slucajno i desio neki bice ispravljeno na skupu u maju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8600 Napisano April 18, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, i ja da se zahvalim ekipi koja je organizovala ceo događaj. Sve od početka do samog kraja je bilo fenomenalno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 18, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nama je pop, inače bajker, pre neku godinu rekao "džaba ja vama da osveštam motore, ako vi i dalje vozite kao blesavi" Znači, lepo što ste to uradili, ali sada i pamet u glavu (svi, uključujući i mene) Uzgred, Lalajko, jel to probaš biciklu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR.Čokanlija 77 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan MK Warriors - Blagoslov Motorista 17.04.2011. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene koja slicica. Bice ih vise u Maju. Pozdrav Ratnicima od Skordiska!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...